Tornin brunssilla on tarjolla pohjoismaisia makuja

Brunssiltamme löydät herkkuja niin järvien, merien kuin lapinkin antimista. Haluaisitko maistaa suomalaista rieskaa tai palttoonappeja kylmäsavulohi-, katkarapu vai lämminsavuporotäytteellä? Lisäksi voit herkutella lämpimillä muikuilla tilli-kermaviilikastikkeen ja voipottujen kera.

RUNSAS BUFFETPÖYTÄ
Runsaasta buffetpöydästä löydät useita salaatti-vaihtoehtoja, konditoria Briossin leipomia leipiä, leikkeleitä ja levitteitä, karjalanpiirakoita ja munavoita sekä croissanteja.

PUUROBAARI
Puurojen joukosta löydät varmasti suosikkisi, tarjolla on muun muassa tuorepuuroja, chia-siemenpuuroa ja keittiö valmistaa joka brunssille oman lempipuuronsa.

VIRGIN MARY-PISTE
Tornissa voit olla baarimestari ja rakentaa oman Virgin Mary -cocktailisi. Raaka-aineet (reseptin kera) on koottu yhteen ja näistä syntyy viikonlopun paras juoma. Tarjoilijalta voit tilata terästyksen juomaasi, jos haluat juoda sen Bloody Maryna.

SMOOTHIET
Brunssillamme on tarjolla erilaisia smoothieita, jogurttipohjaisesta vihersmoothieen.

JÄLKIRUOAT
Brunssin kruunaa herkulliset makeat tuotteet: keittiön leipomia kakkuja ja jälkiruokia on pakko maistaa jokaista. Pohjoismaisten makujen mukaisesti tarjolla on leipäjuustoa ja lakkahilloa. 

*****

Brunssin voit varata myös hotellimme 12:ssa kerroksessa sijaitsevaan Näköalakabinettin, josta on huikeat näkymät Helsingin kattojen ylle. Katamme brunssin tarjoilut kabinettiin, jossa voit nauttia vieraidesi kera sekä maisemista, että keittiömme valmistamista herkuista.

*****

Tiedustelut ja varaukset: 

ravintolamyynti@sok.fi

S-ryhmän Ravintolamyynti puh. 020 1234 800, ma-pe klo 8-18
Ravintola-, sauna-, ja kabinettivaraukset S-ryhmän ravintoloihin pääkaupunkiseudulla.

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:

lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)
matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)