Moro Maraton 2018 Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Torni Tampereen Moro Maraton

Moro Maraton järjestetään jälleen 7.9.2019. Moro Maraton 2018 tapahtumalla kerättiin yhteensä 3150 euroa tapahtuman hyväntekeväisyyskohteelle Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle.

Neljäs Moro Maraton järjestettiin 8.9.2018, kiitämme lämpimästi kaikkia tapahtumaan osallistuneita. Tapahtumassa kavutaan katutasosta kierreportaita pitkin Suomen korkeimman hotellin huipulle 25. kerrokseen saakka. Maratonin kaikkien aikojen ennätys on 1 minuutti 37 sekuntia. Vuoden 2018 tapahtumassa nähtiin huikeita urheilusuorituksia, sekä myös otettiin rauhallisemmin iloisen yhdessä liikkumisen merkeissä. Tapahtuman osallistujamaksut sekä päivän aikana ostettujen Moro Sky Barin lohiketto annosten tuotot ohjataan lyhentämättömänä tapahtuman hyväntekeväisyyskohteelle Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle. Vuonna 2018 kerätty lahjoitussumma oli 3150 euroa.

Moro Maratonin tunnelmia voi käydä katsomassa täältä »

 

Moro Maraton järjestetään jälleen 7.9.2019. Moro Maratonin ilmoittautuminen on jo avoinna!

Ilmoittaudu mukaan täältä » 

Vuoden 2018 Moro Maratonin tulokset löytyvät täältä » Nyt on hyvä aika alkaa treenaamaan ja käydä vilkuilemassa millaisia aikoja porrasnousussa oli viime vuonna, jotta voi asettaa tavoitteet tämän vuoden tapahtumaan. Unohtamatta tietenkään ryhmäsarjaa, eli ei muuta kuin kaveri- tai työporukalla ryhmä kasaan ja yhteiset porrastreeniajat kalenteriin.

Kannattaa myös liittyä Moro Maraton tapahtumaan facebookissa, jonne tulemme päivittelemään lisää tapahtumasta.