Amarillo soft taco vegan vegaaninen

Ton-ton-ton, onnistuu myös Amarillossa!

Amarilloissa annoksen voi muuttaa oman ruokavalion mukaiseksi.

Samassa ravintolaseurueessa saattaa herkutella niin vegaani, pähkinäallergikko kuin gluteenitonta tai lihatonta ruokavaliota noudattava ruokailija. Ravintolamenun onkin taivuttava yhä useampien ruokavalioiden vaatimuksiin. S-ryhmän ravintoloissa on panostettu erilaisten asiakasryhmien sujuvaan palveluun.

Mausteisista mauistaan tunnettu Amarillo-ketju tarjoaa listallaan itsevalmistetulla kikherne-pihvillä täytettyjä vegefajitaksia ja -tacoja. Gluteenittomien ja muiden erikoisannosten lisäksi Amarilloissa pyritään vaihtamaan valitun annoksen raaka-aineet asiakkaan ruokavaliota vastaavaksi. 

Ravintoloiden koulutettu henkilökunta osaa antaa lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista. Asiaa voi tiedustella myös ennakkoon ravintolasta sähköpostitse tai some-kanavien kautta.

Ravintoloiden ruokalistoille laktoosittomat, vähälaktoosiset ja gluteenittomat annokset on merkitty selkeästi. Osassa ravintoloita on nyt myös merkintä vegaanisten annosten kohdalla.

Erilaisia ruokavalioita noudattavien lisäksi ravintoloissa käy yhä enemmän asiakkaita eri kulttuureista, kansalaisuuksista ja uskontokunnista. "Seuraava haasteemme on perehtyä siihen, että pystymme palvelemaan kaikkia heitä hyvin ja monipuolisesti", kertoo kehitysjohtaja Atte Vannasmaa SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Lisätietoja:
Atte Vannasmaa, kehitysjohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, p. 050 3883113, atte.vannasmaa@sok.fi