Avoimet työpaikat Break Sokos Hotel Levi Lappi

Töihin Break Sokos Hotel Leville

Haluatko olla osa Break Sokos Hotel Levin huippujengiä? Haemme iloiseen joukkoomme lisää onnellistajia.

Työtä suurella sydämellä Pohjoisen hyväksi Levillä

Break Sokos Hotel Levi ravintoloineen on Sokos Hotels -ketjun pohjoisin hotelli ja osa Osuuskauppa Arinaa. Hotellissamme työskentelee, ajankohdasta riippuen, 20-50 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Break Sokos Hotel Levillä on tarjolla monipuolisia tehtäviä niin tulevalle talvikaudelle kuin vakituiseenkin työhön. Emme odota vuosien kokemusta, mutta sitäkin enemmän aitoa halua saada vieraamme onnellistettua ja reipasta asennetta tehdä työtä pohjoisen hyväksi.

Me tarjoamme sinulle huipputyöpaikan kansainvälisen matkailun parissa, mahdollisuuden kokea Lapin talven, uusia työkavereita ja kokemuksia sekä lisäksi S-ryhmän, Osuuskauppa Arinan ja Break Sokos Hotel Levin erittäin hyvät henkilökuntaedut, mm. alennuksia  S-ryhmän toimipaikoissa ja yhteistyökumppaneilla kautta maan, kattavan vapaa-ajanvakuutuksen sekä laskettelu- ja kuntosalimahdollisuuden.

Tarjoamme kausityöntekijöillemme mahdollisuuden majoittua edullisesti henkilökunta-asunnoissamme. Asunnot ovat kävelymatkan päässä hotellilta.  

Millaista työskentely Levillä on? Oheisilla videoilla hotellin työnkijät kertovat heidän kokemuksistaan ja tunnelmistaan.  

Kiinnostuitko? Lue lisää avoimista tehtävistä ja hae alla olevien linkkien kautta.

Avoimet olevat vakituiset työpaikat:

  • Hotellipäällikkö, hae tästä
  • Ravintolan vuoropäällikkö, hae tästä
  • Tarjoilija, hae tästä
  • Vuoromestari ravintola Kiisan keittiöön, hae tästä

Tehtävät täytetään sopivan työntekijän löydyttyä

Avoimet määräaikaiset työpaikat tulevalle talvikaudelle:

 

Kausityöt alkavat marras-joulukuussa 2021 ja päättyvät huhti-toukokuussa 2022. Halutetessasi sinulla on myös mahdollista työllistyä vain kiireisimpään aikaan jouluna ja kevät hangille.