Tietoa koronaviruksen aiheuttamista muutoksista Grill it! Marinassa

COVID-19-koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti matkailu- ja ravitsemistoimialaan suomessa. Kysyntä ja asiakasmäärät ovat hotelleissa ja ravintoloissa vähentyneet merkittävästi, ja arvio on, että tilanne tulee vaikeutumaan edelleen. Sopeuttamistoimenpiteenä lounaamme poistuu valikoimastamme toistaiseksi 23.3.2020 alkaen. Myös aukioloajat muuttuvat vastaamaan poikkeuksellista tilannetta. Ravintolamme tarjoaa ainoastaan take away mahdollisuuden toistaiseksi.

Toistaiseksi Grill it! Marina palvelee seuraavasti:

30.3 Alkaen: Ma-Pe Lounas 11-14 (Take Away)

Ma-La 17.00-21.30 (Take Away)
Su Suljettu

Grill it! Marinassa asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on ykkösasia. Siksi teemme kaikkemme, että ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Olemme ohjeistaneet työntekijöitämme yksityiskohtaisesti ja valvomme, että ohjeita noudatetaan kaikissa toimipaikoissa. Huolehdimme myös siitä, että asiakkaidemme on helppo huolehtia hygieniasta. Käsidesiä on saatavilla ravintolastamme ja kannustamme huolelliseen käsien pesuun. Ravintolassamme on ainoastaan take away -mahdollisuus.

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ympäri vuorokauden ja noudatamme sekä THL:n että viranomaisten antamia ohjeistuksia. Akuutisti laskevan kysynnän johdosta joudumme sopeuttamaan toimintaamme ravintolassamme. Ajan tasalla olevat aukiolotiedot, tarjonnan muutokset ja tiedotteet löydät osoitteesta https://www.raflaamo.fi/fi/turku/grill-it-marina-turku.

Grill it! Marina, Turku