Tervetuloa Puiston terassille!

Vappuna avatulla Puiston terassilla nautitaan upeista maisemista ja kesäisistä juomista.

Rohkeuden puutteesta Puiston väkeä ei ainakaan voi syyttää. Ravintolan 200-paikkainen terassi avattiin ehkäpä kovimpaan mahdolliseen hetkeen, juuri vapun alla. – Avajaisia vietettiin perjantaina 27.4., joten ainakin pääsimme heti kunnon testiin, ryhmäpäällikkö Marko Lehtinen naurahtaa.

Terassille pystytetty baaritiski varmistaa, että Puistossa on helppo pistäytyä virkistäytymään vaikkapa suoraan Koskipuistossa vietetyltä piknikiltä.
– Niin juoma- kuin ruokatilaukset onnistuvat näppärästi terassin omalla myyntipisteellä, Marko lupaa.

Tankki täyteen

Poikkeuksena tyypilliseen suomalaiseen terassivalikoimaan Puistossa voi tilata pöytään myös kolmen litran juomatankin, jolloin tiskillä ei tarvitse
poiketa vähän väliä. – Keski- ja Etelä-Euroopassa pöytätankit ovat olleet jo pitkään pöytäseurueiden suosiossa ja nyt me tuomme trendin myös Tampereelle,
Marko riemuitsee.

Ruokalistalla Puisto luottaa Markon mukaan omiin vahvuuksiinsa. – Ruokaisat salaatit, puuuunissa paistetut pizzat ja mehevät burgerit ovat terassilistan kivijalka, ryhmäpäällikkö kertoo ja lähettää asiakkaille kesäiset terveisensä. – Tervetuloa viettämään aikaa kaupungin parhaalle terassille, keskelle kansallismaisemaa!