Tekemistä ja nähtävyydet Helsingissä kesällä 2020

Helsinki on tapahtumia täynnä myös kesällä 2020. Tutustu mielenkiintosiin tapahtumiin ja niiden aikatauluihin tästä.

Poikkeusajoista huolimatta Helsingissä riittää tekemistä ja nähtävää myös kesällä 2020. Majoittumalla meillä Original Sokos Hotel Vaakunassa varmistat helpon ja nopean pääsyn lähes mihin tahansa kaupungin nähtävyyksiin.  Tässä muutama vinkki Helsinkiin tänä kesänä matkustaville:

 

  • Vierailu Kiasmassa.  Kiasma on nykytaiteen museo keskellä Helsinkiä. Kiasma tekee tunnetuksi ja kerää oman aikamme taidetta – sitä, mitä taiteilijat tekevät juuri nyt. Näyttelyiden lisäksi Kiasmassa järjestetään esityksiä ja tapahtumia. Museossa on myös kirjasto, kauppa ja ravintola. Kiasma sijaitsee aivan hotellimme läheisyydestä, joten mikäli suunnittelet museomatkaa Helsinkiin, Vaakuna on loistava vaihtoehto!
    Tutustu näyttelyihin ja osta lippusi tästä.

 

  • Helsingin kesäterassit. Terasseilla syödään, juodaan ja nautitaan koko kesä. Missä ikinä liikutkin, voit olla varma että aurinkoinen paikka on aivan kulman takana. Hotellimme vieressä sijaitsevat mm. Casa Largon sekä Bistro Manun terassit. Tsekkaa koko lista Helsingin parhaista terasseista tästä.

 

  • Allas Sea Pool. Pääkaupunkimme erikoisin uimapaikka on jälleen auki! Allas Sea Pool on merikylpylä ja kaupunkikeidas Helsingin ytimessä, Kauppatorin kupeessa. Allas jatkaa vanhaa helsinkiläistä kylpyläkulttuuria, joka kokosi ihmiset jo aikanaan veden äärelle keskustelemaan, rauhoittumaan ja viettämään hyvää elämää. Ajatukselle uskollisena Allas tarjoaa hyvinvointia, kaupunkikulttuuria, veden tarinaa ja älykkäiden ratkaisujen kautta puhtaampaa tulevaisuutta Itämeren rannalla. Lisää infoa ja liput tästä

 

  • Helsingin upeat puistot. Kaivopuisto, Mustikkamaa, Sinebrychoffin puisto.. Stadi on upeita ulkoilupaikkoja täynnä! Lähde piknikille tai ihastelemaan auringonlaskua, puistoeväät saat helposti napattua mukaan meidän aulashopista.

Lisää infoa kesätapahtumista MyHelsinki - sivulla.