Tampereen tornihotelli juhlii harjannostajaisia

Tampereen tornihotelli on saanut vesikaton ja juhlii tänään 12.2. harjannostajaisia. Hotelli avaa ovensa asiakkaille 15.10.2014

Tampereen tornihotelli on saanut vesikaton ja juhlii tänään harjannostajaisia. Hotelli avaa ovensa asiakkaille 15.10.2014. Hotellin korkean uudisosan liittyminen vanhaan 140-vuotiaaseen veturitalliin on ulkopuoleltakin jo selvästi nähtävissä. Sisätiloissa siirtymisen 140 vuotta ajassa taaksepäin voi tehdä yhdellä askelella. Tornin uudisosassa sijaitsevat hotellin 305 huonetta ja vanhaan veturitalliin sijoittuvat hotellin ravintola sekä kokous- ja kongressitilat.

Hotellin sisätyöt ovat jo hyvässä vauhdissa. Sisustuksen ja palveluiden suunnittelussa innoittajana on toiminut Tampereen tarina ja tamperelaisuus. Tampereen menneisyyttä värittää sen teollinen historia: näkemyksellisyys ja kova työ, joiden avulla Tampere on onnistunut luomaan pohjan tuleville menestystarinoille. Kaupunki on osoittanut kykynsä uudistua ajan vaatimusten mukaisesti sekä synnyttää uudenlaista osaamista vanhaa ja uutta yhdistämällä. Tänä päivänä Tampere on tunnettu paitsi teollisesta osaamisestaan, myös monia koskettavista kulttuuri-ilmiöistä, luovasta teollisuudesta ja ict-osaamisesta. Hotelli kokoaa yhteen tämän tamperelaisuuden ytimen yhdistämällä uutta ja vanhaa uudentyyppisiksi tilaratkaisuiksi ja palveluiksi. Tornihotellin tehtävänä on sykähdyttää kävijöitä tarinalla Tampereesta ja tamperelaisuudesta, joka on aistittavissa kaikilla aisteilla eri puolilla hotellia.

Hotelli on kunnianosoitus Tampereen vaiherikkaalle menneisyydelle, mutta museota siitä ei kuitenkaan haluta tehdä. Tavoitteena on luoda ympäristö, josta muodostuu elävä ja uudistuva osa Tampereen tarinaa. Hotellin tarina rakentuu yhteistyössä palveluiden tulevien käyttäjien kanssa, ja siksi siihen halutaan osallistaa kaikki tamperelaiset. Rakennushankkeen edetessä yleisöä pyydetään mukaan ideoimaan hotelliin tulevia tiloja ja palveluita. Ideointiin voi osallistua hotellin Facebook-profiilissa www.facebook.com/tampereentornihotelli sekä hotellin verkkosivuilla osoitteessa www.tampereentornihotelli.fi.

Lisätietoja:

Mikko Kankaanpää, hotellinjohtaja, Sokotel Oy, p. 010 768 2817, mikko.kankaanpaa@sok.fi

 

Tampereen tornihotelli – Stories to tell.Tampereen tornihotelli on kohtaamispaikka, jossa voit kokea ainutlaatuisella ja yksilöllisellä tavalla tamperelaisuuden juuret ja ytimen. Kaupungin vaiherikas historia ja kulttuuriperintö tulevat eläväksi hotellin tiloissa ja palveluissa. Tamperelaisuutta on myös hotellin välittävä, rento ja yksilöllinen tapa kohdata asiakkaat. Erityislaatuiset ja osin täysin uuden tyyppiset tilat rohkaisevat inspiroitumaan, haaveilemaan, uskaltamaan ja kohtaamaan uusia asioita ja ihmisiä. Hotelli tarjoaa sivun jokaisen omalle tarinalle, joista muodostuu elävä ja uusiutuva kertomus Tampereesta. www.tampereentornihotelli.fi