Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna, retkiluistelua Saimaalla

Talven parhaat palat Savonlinnassa

Savonlinnassa hiihdetään, retkiluistellaan ja lumikenkäillään ainulaatuisen upeissa maisemissa. Original Sokos Hotel Seurahuoneella nukut makoisat unet pehmeässä pedissä ja aamun aloitat terveellisellä aamupalalla

Savonlinnan seudun talvessa pääset nauttimaan luonnosta.

Savonlinnan seudulla on monipuoliset talviurheilumahdollisuudet. Punkaharjulla, Oravissa ja Rantasalmella on  luontoaktiviteetteja niin kesällä kuin talvella. Suomen upeimmassa järviluonnossa, Linnansaaren ympäristössä ja Punkaharjulla kulkevia retkiluistelureittejä  on yhteensä yli 20 km (sään salliessa). Punkaharjun lumikenkäilypuiston lippu - luistin paketteja on myynnissä hotellin vastaanotossa, lisäksi välineitä on saatavilla vuokralle Saimaa Holidayn toimipisteissä. Jännitystä kaipaaville suosittelemme Oravin jääkelluntaa tai moottorikelkkailua, jokaiselle löytyy jotakin.

Ruunarinteiden laskettelukeskus palvelee Savonlinnan keskustan tuntumassa (n 10 km) ja Aholahden hiihtokeskuksessa pääset nauttimaan hiihdon huumasta.

Ulkoilupäivän kruunaa majoittuminen Savonlinnan keskustassa, Original Sokos Hotel Seurahuoneella, maistuva illallinen Perlina di Castellossa  sekä illanvietto hotellin Night & Bar Taminossa (avoinna pe - la).

 

www.oravivillage.com/fi/Aktiviteetit/Talvi

www.harjunportti.fi

www.ruunarinteet.fi

www.savonlinnanyt.fi

www.visitsavonlinna.fi