Tallinnan uudet designliikkeet

Tallinnan uudet designliikkeet

Hyvä design koukuttaa. Tuote, jossa innovatiivinen idea, ympäristöystävällinen ajattelu ja trendikäs muotoilu yhdistyvät, hiipii sieluun kuin varkain. Tutustu uusiin tulokkaisiin – Tallinna on nyt kahta designpuotia rikkaampi!

Estonian Design House avasi huhtikuun 20. päivä liikkeen Solaris Keskuksessa. Täältä löydät yli 50 virolaisen designerin taidokkaat luomukset sisustusesineistä vaatteisiin ja koruihin. Tutustu Reet Ausin kierrätysmateriaaleista valmistettuihin vaatteisiin, Matti Õunapuun elektroniseen skootteriin, Tarmo Luiskin personoituihin valaisimiin, Jaanus Orgusaarin hyllyköihin ja moneen muuhun virolaiseen designhelmeen. Täältä jokainen löytää varmasti suosikkinsa!

Rotermannin korttelissa sijaitseva Tallinn Design House kutsuu niin ikään kauniin muotoilun ystäviä tutustumaan virolaiseen designiin. Liikeessä on esillä muun muasssa muotia, koruja, nahkataidetta ja designkirjoja. Liikeen tiloissa voi järjestää myös seminaareja, workshoppeja ja erilaisia vastaanottoja.

Molemmat liikkeet sijaitsevat viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Varaa majoitus Solo Sokos Hotel Estoriasta ja shoppaile tyylillä!
 

Linkit:

Estonian Design House (Estonia pst 9, Tallinn) http://www.estoniandesignhouse.ee/en/

Tallinn Design House (Rotermanni 14, Tallinn) https://tallinndesignhouse.com/

Muut suosikit: