Tallinnan Amarillo taas avoinna!

Liki kaksi kuukautta jatkuneet Original Sokos Hotel Virun Amarillo-ravintolan uudistukset on suoritettu loppuun, ja tuoreen ulkonäön saanut ravintola on taas avoinna.

Liki kaksi kuukautta jatkuneet Original Sokos Hotel Virun Amarillo-ravintolan uudistukset on suoritettu loppuun, ja tuoreen ulkonäön saanut ravintola on taas avoinna. Uudessa Amarillossa pääroolia näyttelevät mukavassa seurassa koetut ruokaelämykset ja värikäs sisustus. Kaiken menuun sisältyvän voi jakaa kaverien kanssa, ja tarjoamme aikaisempaa enemmän vaihtoehtoja erilaisia ruokavalioita noudattaville, mm. vegaaneille.

Monipuoliselta ruokalistalta jokainen löytää suosikkinsa. Amarillon ystäville tuttuja ovat MadMex-menun tacot, fajitat ja nachot. Specials-ruokalistalle kuuluvat grilliruoat, joita voi jakaa kaverien kanssa. Klassikkoja edustavat kautta vuosien suosituimmat Amarillon liha- ja kanavalikoimat, omalla sijallaan ovat myös burgerit.

Uudessa ravintolassa erikoinen rooli on tiimillä. Amarillon tarjoilijat ovat nyt viihdyttäjiä eli entertainereita. Huolehdimme siitä, että asiakkaiden iltaan mahtuu riittävä annos viihdettä ja elämyksiä ensimmäisestä drinkistä illallisen loppuun. Miksaamme yhteen hauskan tunnelman ja musiikin, jossa oikeat nuotit valitsee itse asiakas.

Kutsumme illallisen nauttijoita kokeilemaan myös The Table -nimistä elämystä, joka on seuramenoa tarjoava illallisformaatti. The Table -pöydän ääressä kohtaavat eräänä iltana enintään kahdeksan tuttua tai ihan vierasta herkuttelijaa. Yhdessä nautitaan yllätysherkkuja, jotka on tarkoitettu jaettaviksi koko pöytäseurueen kanssa.

Varataksesi pöydän mailaa viru.reservation@sok.fi tai soita +372 68 09300.