Tallinn Design Festivaalia vietetään 25.9 .- 1.10.

Tiesitkö, että Virossa on yksi designer jokaista maan 800 asukasta kohti? Tule tapaamaan heitä ja toisia designin ystäviä Tallinn Design Festivaliin!

Tiesitkö, että Virossa on yksi designer jokaista maan 800 asukasta kohti? Tule tapaamaan heitä ja toisia designin ystäviä Tallinn Design Festivaliin! Mukaansatempaava kaupunkifestivaali keskittyy tänä vuonna muotoilukulttuuriin sekä designin vaikutukseen jokapäiväiseen elämäämme.

Tapahtumapaikka Noblessnerin valimo muuntuu viikon ajaksi vilkkaaksi designkeskukseksi. Festivaaliohjelma vaihtelee luennoista työpajoihin, näyttelyistä valoinstallaatioihin sekä muodista makuihin.

Uniikit muotoiluklassikot ja jännittävät yllätystuotteet löytävät Designhuutokaupassa uudet omistajat.  PechaKucha -tekniikalla esitellään esitellään kiinnostavasti ja vapaamuotoisesti luovia töitä ja ajatuksia. Kaupunkisuunnittelua tehdään tutuksi elävästä asuinympäristöstä kiinnostuneille. Muotinäytösten tapahtumapaikkoina toimivat ympäristöystävälliset älytehtaat.

Muodista kiinnostuneille suosittelemme muun muassa älyvaatteiden muotinäytöstä sekä Vegan Fashion-kisan voittajien julkistusta.

Designkatu ja Fashion Lane ovat avoinna koko viikonlopun. Tapaa suunnittelijoita ja osta itsellesi kauden parhaat ja kiinnostavimmat asut. Alueelle on vapaa sisäänpääsy.

Designfestivaalien aikaan Noblessnerin valimolle on ilmainen kuljetus Solo Sokos Hotel Estorialta.

Aikataulut:
La 29.9. klo 11:30 Estoria-hotelli > Kalamaja> Noblessner
Su 30.9. klo 11:30 Estoria-hotelli > Kalamaja> Noblessner

Voit myös kävellä Noblessnerista kaupunkiin, 2,7 kilometrin reitti kulkee boheemin Kalamajan alueen läpi. 

Varaa majoituksesi tarina- ja designhotelli Solo Sokos Hotel Estoriasta ja anna festivaalitunnelman hurmata sinut!

Linkit:

Tallinn Design Festival http://www.disainioo.ee/info

Design Street http://www.tallinndesignfestival.com/2017-programm/disainitanav-1