Tahkon talviaktiviteetit

Tahkon talviaktiviteetit

Talviaktiviteetit kutsuvat inspiroitumaan Tahkon luontoon.

Hyvä fiilis kun tulet, mahtava fiilis kun lähdet

 

Tahkon talvi kutsuu viettämään aktiivisen loman upeissa maisemissa. Reippaile hiihtoladulla, nautiskele rinteessä tai hypähdä vaikka moottorikelkan selkään.

Laskettelu

Tahkon 24 rinnettä tarjoavat jokaiselle laskijalle sopivat rinteet, katso tarkemmat rinnetiedot: Tahkon rinteet

Lumikenkäily

Lumikengillä kävely on hauskaa talvisessa metsässä ja samalla saa ihastella metsän kauneutta ja hiljaisuutta sekä nauttia raikkaasta ilmasta.

Luminen maasto, korkeuserot ja reitin valinta antaa hyvin vaihtoehtoja vaativuus tasoon. Jokainen voi nauttia luonnosta oman maun mukaan, leppoisaa winter wonderland -ihastelua tai sporttisempaa menoa.

Lumikenkäilyä on helppo kokeilla ja välineet voi vuokrata Tahkosafareilta

 

Maastohiihto

Tahkolla on erinomainen ja hyvin hoidettu latuverkosto, lumisimpaan aikaan jopa 64 kilometriä. Ladut kiertävät metsä- ja järvimaisemissa, leveyttä riittää erinomaisesti vapaalle- ja perinteiselle tyylille. Koko päivän hiihtoretki saa mukavan lisän taukopaikoista sillä vaihtoehtoja löytyy mainiosti reitin varrelta.

Perinteisiä tuli- ja kotapaikkoja kuin myös kahvila- ja ravintolapalveluita. Majoitu kätevästi hotellissa -nauti valmiiksi katettu energiaa antava aamiainen ja hyppää laduille, ulko-ovelta on lähimmälle ladulle matkaa 200 m. Hiihtopäivän päätteeksi on mukava lämmitellä saunaosastomme saunoissa ja nauttia hyvillä mielin vaikkapa Hillside ravintolamme puuhiiligrilli herkuista.

Ammattilaisten huoltamat maastohiihtovälineet voi vuokrata SkiMacistä

 

Moottorikelkkailu

Moottorikelkkailu on yksi moottoriurheilun talvisista suosikkiharrastuksista. Tahkolla on tarjolla safaripaketteja tai vuokrakelkkoja omatoimiseen kelkkailuun.

Suosituin reitti lähtee Rautavaaralle päin josta pääsee etenemään aina pohjoisille reiteille Kainuuseen päin.

Tahkon rinnealueen ympärikiertävällä reitillä pääsee kokemaan vaativampaa korkeuseroa, samalla nauttien kauniista mäkisistä maisemista. Reittien varrelta pääsee poikkeamaan kahville tai ruokailemaan vaikkapa tunnelmallisessa Pehkubaarissa tai Aholansaaressa.

Moottorikelkan vuokrausta ja safareita voi tiedustella Tahkosafareilta

 

Kysy lisää vinkkejä vastaanotostamme, autamme mielellämme.