Tahkolla hiihtämässä

Tahkon talviaktiviteetit

Tahkon talvi on parhaimmillaan: rinteet, hiihtoladut ja monet muut aktiviteetit kutsuvat nauttimaan Tahkon upeista maisemista

Hyvä fiilis kun tulet, mahtava fiilis kun lähdet

Tahkon talvi kutsuu viettämään aktiivisen loman upeissa maisemissa. Reippaile hiihtoladulla, nautiskele rinteessä tai hypähdä vaikka moottorikelkan selkään.

Tahkon 24 rinnettä tarjoavat jokaiselle laskijalle sopivat rinteet, katso tarkemmat rinnetiedot: Tahkon rinteet

Hiihtolatuja pitkin pääset tutkimaan Tahkon ympäristöä tai pistäytymään vaikka Nilsiässä saakka. Hiihtoreissulla voit pysähtyä tauolle joko latujen varsilla oleville laavuille tai poiketa kahvilla esim. Aholansaaren kahvilassa, Simolan museokahvilassa tai Latukahviolla. Laavut ja kahvilat on merkitty latukarttaan.

Vauhdikkaampaan menoon alueen safariyritykset tarjoavat kelkkasafareita ja vuokraavat kelkkoja. Katso tarkemmin Tahko Safarit ja Ketunpolku Safarit.

Rauhalliseen menoon sopii lumikenkäily. Lumikengät ja muutkin väilineet saat vuokrattua SkiMaci:sta, joka sijaitsee hotellia vastapäätä.

Reippaan ulkoilupäivän jälkeen voit rentoutua hotellin saunaosastolla tai pulahtaa Tahko Span lämpimiin altaisiin.

 

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee kävelymatkan päässä kaikista näistä monipuolisista aktiviteeteista.

Tahkon aktiiviloman jälkeen lähdet energisempänä kuin tulit.

Varaa majoituksesi keskeltä aktiviteetteja:

Edullisimman hinnan saat varaamalla netistä www.sokoshotels.fi

Lisätietoa:
Break Sokos Hotel Tahko, puh. 010 762 9550 (puhelun hinta 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min) tai email: reception.tahkovuori@sokoshotels.fi