Tahko ensilumenlatu, Break Sokos Hotel Tahko, tahko hiihto

Tahkon ensilumenlatu

Matkustitpa Break Sokos Hotel Tahkolle työn tai vapaa-ajan merkeissä, muista pakata mukaan myös sukset! Tahkon ensilumenlatu avataan 12.10.2018.

Tahkon ensilumenlatu avataan 12.10.2018!

Tahkon maastohiihtokausi pyörähtää käyntiin lauantaina 12.10.2018 kun ensilumenlatu avataan.
Ensilumenlatu lähtee Tahkolahden parkkialueen kohdalta Nilsiän suuntaan, niin pitkälle kuin lunta riittää. Latu tulee olemaan noin 1,2 km mittainen suuntaansa ja sen molempiin reunoihin tulee urat perinteiselle hiihtotavalle. Latu on myös valaistu hämärän alkaessa, klo 22:00 saakka.

Tahkon ensilumenlatu on maksullinen ja lippuja saa ostettua Tahkolahden parkkialueen lipunmyynnistä, SkiMac Promenadesta sekä Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta.

Ensilumenladun lippujen hinnat

Päivälippu 15 €
Kausilippu 75 €

Ensilumenladun lippuhinnat ovat kaikille samat. Lippu on henkilökohtainen ja lipun käyttäjistä otetaan kuva lippuun. Ladulla tehdään pistotarkastuksia. Lipun voi kiinnittää kuminauhalla esim käsivarteen tai vaihtoehtoisesti jojoon. Jojon ja kuminauhan saa veloituksetta lipun oston yhteydessä.

Ensilumenladun kunnossapidosta vastaa Kuopion Kaupunki.

Marraskuu on myös erinomaista aikaa huollattaa omat maastohiihto- ja lasketteluvälineet kuntoon. Tahkolla tämä onnistuu näppärästi mm. SkiMacissa.
Tiedustelut puh. 017 4648 175.

Lisätietoja:
Break Sokos Tahko puh. 010 762 9550 (8,35 snt/puhelu + 12,09 snt/min) tai sähköpostilla: reception.tahkovuori@sokoshotels.fi