Tahko 50 -kunnialista

Tahko 50 -kunnialista

Tahkon 50 tärkeää henkilöä on valittu kunnialistalle kiitoksena ja kunnianosoituksena Tahkon hyväksi tehdystä työstä. Yksi diplomin saaneista on Break Sokos Hotel Tahkon Seija.

Pitkä ja monipuolinen ura Tahkolla

Tahkon 50-vuotis juhlavuoden kunniaksi palkittiin pitkään Tahkolla työskennelleitä ja Tahkoa kehittämässä olleita henkilöitä. Yksi palkituista on Break Sokos Hotel Tahkon vastaanoton vuoropäällikkö Seija Pirinen. Seija on työskennellyt hotellilla vuodesta 1990. Tuolloin hotelli toimi vielä nimellä Hotelli Tahkovuori.

"Aloitin työskentelyn hotellilla kerrossiivouksessa, tämän jälkeen toimin saunaemäntänä. Välillä kävin töissä rinneravintola Hukassa. Hotellilla olen myös työskennellyt keittiössä apulaisena ja salilla tarjoilijana. Tie vei kuitenkin lopulta hotellin vastaanottoon jossa tehtäviin on kuulunut myös myyntipalvelun toiminnot. Nykyisin toimin vastaanoton vuoropäällikkönä, kertoo Pirinen. Vaikka tehtävät ovat muuttuneet on Seija viihtynyt työssään: "Parasta työssä ovat asiakkaat ja työporukka sekä hotellin keskeinen sijainti Tahkolla", Pirinen jatkaa.

Seija on vuosien varrella tullut tutuksi monelle Tahkon kanta-asiakkaalle ja Tahkon toimijalle. Työkaverit ja yhteistyökumppanit kuvailevat Seijaa ystävälliseksi ja auttavaiseksi: "Seija tuntee alueen ja tietää paljon, ja jos ei jotain tiedä niin yrittää silti aina auttaa kaikin tavoin" toteavat työkaverit.

Kaikki palkitut ja lisää juhlavuodesta osoitteessa tahko50.fi