Syystekemistä Espoossa

Espoossa on tekemistä jokaisena vuodenaikana, syksyllä mm. luonto tarjoaa paljon silmänruokaa ja liikuntamahdollisuuksia. Ja retkeilyn jälkeen on mukava viettää yö Sokos Hotellissa.

Nuuksio

Nuuksio on Espoossa sijaitseva kansallispuisto, jossa kaikenikäset ja –kuntoiset henkilöt voivat nauttia luonnosta. Reittien varrella on niin järviä, lampia, kallioita kuin soitakin. Reiteillä on mäki ja tasaista maata, ja halutessa voi levähtää grillikatoksessa jossa saa grillattua mahdollisesti mukana olevia eväitä. Lisää tietoa reiteistä ja Nuuksion ulkoilumahdollisuuksista löydätte alla olevasta linkistä.

http://www.luontoon.fi/nuuksio/

 

SuperPark Espoo

Kaikenikäisille tarkoitettu sisäliikuntapuisto SuperPark sijaitsee Espoossa Tapiolan lähellä kuitinmäessä.

"Monipuolisissa puistoissa testataan eri lajeja, pelataan, viihdytään ja rentoudutaan. Seikkaile, kiipeile, laske liukumäkiä ja temppuile trampoliineilla. Skeittaa ja scoottaa Freestyle Hallissa ja kokeile eri lajeja Game Arenalla." – SuperPark-

http://www.superpark.fi/puistot-ja-hinnat/puistot/espoo.html

 

Villa Elfvik

Syksyllä, kun muuttolinnut alkavat liikehtiä kohti etelää, Espoon Villa Elfvikin luona on mahdollista nähdä useita lintulajeja. Villa Elfvikin luontotalo toimii Espoon luontovalistuskeskuksena, ja talo itsessään on arvokas Jugend-huvila. Villa Elfvikissä on vaihtoehtoina muutamia erilaisia polkuja joita voi lähteä kulkemaan, kuten Väinö Variksen luontopolku, Historiakasvio-luontopolku ja puulajipolku. Alla oleva linkki ohjaa teidät Villa Elfvikin sivuille, joilta löydätte tarkemmat osoitteet ja aktiviteettimahdollisuudet Villa Elfvikissä.

http://www.espoo.fi/villaelfvik

 

Kuntoportaat

Useat ovat jo innostuneet kuntoportaiden käytöstä, ja kuntoilijat ovatkin löytäneet pari kuukautta sitten avatut Kauniaisten kuntoportaat. Ne on rakennettu Kauniaisten paikallisen laskettelukeskuksen luo, ja sinne ajaa hotelliltamme parissakymmenessä minuutissa.

Osoite: Petaksentie 10, 02700 Kauniainen

 

HopLop

HopLop Tapiola on Esport Arenalla sijaitseva liikuntaseikkailupuisto, vain pienen bussi- tai ajomatkan päässä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenista. HopLopissa seikkaillaan linnoissa, sukelletaan pallomereen, kurvaillaan autoradalla ja lasketaan hurjista liukumäistä!

http://www.hoplop.fi/puistot/espoo

 

Vesipuisto Serena

Vesipuisto Serena on perinteinen kohde lapsiperheille. Sinne on vain puolen tunnin ajomatka Original Sokos Hotel Tapiola Gardenista! Pohjoismaiden suurimmassa vesipuistossa polskivat vesipedot vauvasta vaariin useissa altaissa, hurjissa liukumäissa ja kesäisin myös ulkoaltaissa. Syksyllä 2017 vesipuistossa tehdään pientä kunnostustyötä, mutta se avataan taas sopivasti lasten syyslomaksi.

https://www.serena.fi/

 

Teatteri Hevosenkenkä

Teatteri Hevosenkenkä on vuonna 1975 perustettu nukke- ja musiikkiteatteri, joka sijaitsee Espoon Mankkaalla. Teatterin ohjelmisto on suunnattu erityisesti alle 12-vuotiaille lapsille.

http://www.hevosenkenka.fi/etusivu