Syyslomaviikko Tampereen Tornissa 15.-22.10.2017

Vietä aktiivinen syysloma perheen tai ystävien seurassa Solo Sokos Hotel Torni Tampereella.

Hintatiedot ja huonevaraukset tästä.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä lapset saavat limulipukkeen, jolla saa ruokailun (pl. aamiainen) yhteydessä veloituksetta limua.

Tututustu Solo Sokos Hotel Torni Tampereen ravintoloihin alla olevista linkeistä ja tee samalla pöytävaraus.Grill Itissä myös lastenlista.

 

Grill It!

 

Paja Bar

 

Moro Sky Bar

 

Alla vinkkimme Tamperelaisiin aktiviteetteihin

 

ENNENNÄKEMÄTTÖMÄN POSITIIVIA KOKEMUKSIA JA AKTIIVISTA YHDESSÄ TEKEMISTÄ

Sisäkiipeilypuisto Irti Maasta sijaitsee aivan hotellin vieressä, Tullintorin kauppakeskuksessa. Varaa kiipeilyaikasi tästä

 

LASERSOTAA KESKELLÄ KAUPUNKIA

Megazone on futuristinen sisäliikuntapeli,jota voit pelata aivan hotellin vieressä, Tullintorin kauppakeskuksessa. Varaa peliaikasi tästä.

 

LAITA TAITOSI ÄÄRIMMÄISELLE KOETUKSELLE JA KOE AINUTLAATUINEN SEIKKAILU

Haasta itsesi, perheesi tai ystäväsi ratkaisemaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativat sellien salat Prison Islandilla, joka sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksessa, hotellin vieressä.

Katsi lisää tästä.

 

KARMIVA KARNEVAALI SÄRKÄNNIEMESSÄ

Särkänniemessä vietetään koulujen syyslomaviikolla 14.-21.10.2017  klo 13 – 21. Karmivaa karnevaalia (maanantaina 16.10. pimeyden olennot huilivat ja puisto on suljettu). Osta tapahtuman sisäänpääsyliput ja rannekkeet edullisemmin ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta!

 

SISÄAKTIVITEETTIPUISTO SUPERPARK SÄRKÄNNIEMI 

SuperPark Särkänniemi on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. Tampereella Särkänniemessä sijaitsevasta SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Superparkin lippuja myynnissä hotellin vastaanotossa 17€ / kpl.

 

MAAILMAN AINOA MUUMIMUSEO

Kävelymatkan päässä hotellista sijaitsee kesäkuussa avattu muumimuseo  , joka on visuaalisesti kaunis elämys niin aikuisille kuin lapsillekin.

 

Kysy lisää vastaanotostamme, Tampere on täynnä mahdollisuuksia ja kerromme niistä mielellämme lisää.