SYYSLOMALLE OULUUN

Suuntaa syysloman viettoon Ouluun! Nauti kiireettömästä ajasta koko perheen kesken tai tutustu Oulun kulttuuri- ja liikuntatarjontaan. Majoitu mukavasti Original Sokos Hotel Arinassa.

MAJOITU TIETYSTI ORIGINAL SOKOS HOTEL ARINASSA, KAIKEN KESKELLÄ.

 

Pienet ja isot vieraat ovat meille erittäin tervetulleita ja heitä varten meillä on vaikka mitä!

 

Majoitusta nyt ensiksi. Sokos Hotellien syyslomatarjouksiin ja edullisiin ennakkomaksettaviin majoituksiin kannattaa tutustua Sokoshotels.fi nettisivuilta mistä pääset vaikka painamalla tätä -löydä oma mieluinen huoneesi täältä meiltä Arinasta.

 

Mitäs meillä on syyslomalaisille tarjota?

Leikkihuone löytyy 2. kerroksesta. Asiakassaunalta löytyy myös pienimmille saunojille vannat.  Muistattehan kysyä myös kylpyammeellisia huoneita. Meiltä voit lainata myös kirjoja ja pelejä. Ja ollaan me tehty seikkailukarttakin.

 

2. ja 6. kerroksen hissiaulasta löytyvät mikroaaltouunit.

 

Mahat täyteen meidän kattavasta ravintolamaailmasta. Vaihtoehtoina Amarillo, Frans&Camille, Rosso, Grill It sekä Puistokahvila Makia, kahvilabaari Coffee House ja Bacaro Doppio.

 

Tutustu ja ihastu kaupunkiimme seuraavien videoiden kautta: KesäinenOulu ja TalvinenOulu

Tässäpä muutama ehdotus, mitä Oulussa voisitte tehdä:

 1. Oulun Kiipeilykeskus on meidän uusin yhteistyökumppani. Meidän asiakkaat saa kiipeilykokeiluista 2€ alennuksen. Hinnat ovat:
 • 14€ aikuiset
 • 11€ nuoret (alle 18 v)
 • 9€ lapset (alle 14 v)
 • Perhelippu 2+2hlö (2 aikuista, 2 lasta/nuorta)  48€    

     Lippuja voit ostaa suoraan meidän vastaanotosta ja eikun kiipeilemään. Lisätietoja kiipeilykeskuksesta

 

 1. Suurille seikkailijoille ja elämyksien etsijöille, SuperPark!

Varmista ikimuistoinen hotelliloma ja vie perheesi SuperPark-seikkailupuistoon!  Teemoina Duudsonit ja Hevisaurus, sisällä Suomen suurin skeittiparkki. Puisto on avoinna arkisin 13-20 ja viikonloppuisin 11-19. Lisätietoja täältä

Lippu meiltä ennakkoon 16€  ja menoksi.  Alle 4 vuotiaat seikkailee puistossa ilmaiseksi.

 

 1. Tieteen ystäville Tiedekeskus Tietomaa

 

 1. HopLop Oulu Limingantullissa on uusi liikuntaseikkailupuisto koko perheelle. HopLopin seikkailulabyrintti kutsuu kiipeilemään ja seikkailemaan. Pomppulinnat ja trampoliinit haastavat riehakkaampaan menoon. Aikuiset voivat aina osallistua leikkeihin. Leikkiminen HopLopissa sopii kaikille lapsille heidän ryhdyttyään liikkumaan itse aina teini-ikäiseksi saakka.  Lisätietoja

 

 1. Tässäpä tekemistä vauhtia hakeville: Karting Center

 

 1. Megazone on hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava lasertaistelupeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Lisätietoja

 

 1. Uimareille Oulun uimahallit, Raksila ja Raatti. Lisätietoja

 

Ja kun mukava vierailu on ohi, niin muistattehan kirjoittaa tai piirtää vieraskirjaamme. Lapsille, lemmikeille ja aikuisille on ihan omat kirjat. Meille voitte lähettää vaikka sähköpostiin valokuvia, joita voimme laittaa muistoksi vierailustanne. Vastaanoton sähköposti on reception.sokoshotelarina@sok.fi

 

Lisätiedot ja varaukset:

Majoitusvaraukset suoraan Original Sokos Hotel Arinan myyntipalvelusta puh. 08 3123 255 tai sales.oulu(at)sok.fi tai  Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min), ma-pe klo 8-20.