SYÖ!-ruokaviikot ensimmäistä kertaa Tallinnassa

Tallinnan Sokos Hotellien ravintolat osallistuvat 25.1.–8.2.2019 Viron ensimmäisille Syö!-ruokaviikoille.
Tallinnan Sokos Hotellien ravintolat osallistuvat 25.1.–8.2.2019 Viron ensimmäisille Syö!-ruokaviikoille. Sen kunniaksi ravintola Amarillossa ja ravintola Fafa'sissa on saatavilla kolme pääruokaa hintaan 10 €. Amarillo kattaa pöytään Garlic Chickenin, Base Burgerin ja Fajitoja, joiden normaalihinta on 15–20 €. Ravintola Fafa'sin tarjoukseen kuuluu kaksi erilaista kokonaisuutta, joista terveellisempi vaihtoehto sisältää salaatin ja täyttävämpään ateriaan kuuluvat bataattiranskalaiset.
 
Yhteistyössä City.fi:n, EAT.fi:n ja TableOnlinen kanssa tuomme eteesi vuoden odotetuimman ruokatapahtuman SYÖ!-ruokaviikot. Tätä ruokafestivaalia on järjestetty Suomessa jo yli 20 vuoden ajan, ja joka vuosi kampanjaan liittyy mukaan kymmeniä uusia ravintoloita. Samalla myös vanhat, hyvät ja tunnetut ravintolat ovat vuodesta toiseen mukana kampanjassa.
 
SYÖ!-viikot järjestetään kolme kertaa vuodessa neljässä eri kaupungissa. Ruokaviikoille osallistuvat ravintolat valitsevat 1–3 pääruokaa tai tarjousta, joiden hinta lasketaan vain 10 euroon.