Syksyllä lämmittää keitto

Päivät viilenevät, illat pimenevät. Nauti syksyn parhaista hetkistä satokauden herkuilla. Tässä keittiömme ohje syksyn parhaaseen keittoon.

Grill it! Kurpitsakeitto

 

500g  Kurpitsa

100g  Porkkana

200g  Salottisipuli

  10g  Valkosipuli

 

100g Voi

1kpl Kanelitanko

Timjami

1dl Valkoviiniä

1l  Kerma

1tl Ras el hanout mausteseos

 

1.Lämmitä uuni 200 asteeseen ja kuori kurpitsa.

2. Leikkaa kurpitsa, salottisipuli ja porkkana paloiksi, ja paahda ne uunissa voin, timjamin, kanelitangon ja valkosipulin kanssa.

3. Kiehauta valkoviini ja lisää paahdetut kasvikset. Lisää kerma ja Ras el hanout -mausteseos.

4. Aja tehosekoittimella sileäksi ja ohenna tarvittaessa maidolla.