Suomalaisen rotukarjan viikot BBQ Housessa

Jo perinteeksi muodostuneet suomalaisen rotukarjan viikot valtaavat ravintola BBQ Housen marras-joulukuun ajaksi.
Viikkojen aikana on mahdollisuus herkutella harvinaisemmilla pihvilaaduilla, joita ei ole aina saatavilla. 
– Haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä ja jotain erilaista. Tämä on spesiaali juttu, enkä tiedä mitään muuta ravintolaa missä olisi mahdollisuus samanlaiseen kokemukseen, kertoo BBQ Housen ravintolapäällikkö Milana Kuvaja. 
 
Suomalaisen rotukarjan viikkojen ideana on, että menun pihvit tulevat neljästä rotulihasta. Näitä ovat Limousin, Hereford, Charolais ja Aberdeen Angus. Jokaisella rodulla on omat erityispiirteensä, mutta yhteistä kaikille on mehukas sekä murea liha. Joka päivä pystytään kertomaan tarkalleen lihan alkuperä; mikä rotu on kyseessä ja jopa missä karjatilalla se on kasvatettu. 
 
Pihviä jokaiseen makuun
 
Alkuruoaksi voi valita rotukarjan sisäfileestä tehdyn härkätartarin, jonka kera tarjoillaan keltuainen viiriäisen munasta, savupaprikakreemiä ja paahdettua leipää chimichurrilla. Toisena alkuruokavaihtoehtona on ylikypsää entrecôtea gauchakastikkeen, manchegojuustolastujen ja bataattisipsien kera. Pääruoaksi tarjoillaan mehevä pihvi. Valittavana on Tammisen laadukkaista rotukarjan lihoista joko sisäfilee, ulkofilee, entrecôte tai flank steak. Pihvin kanssa saa valita itse haluamansa lisukkeet laajasta valikoimasta. Suositusviineiksi menulle on valittu täyteläiset punaviinit, jotka sopivat loistavasti yhteen aterian kanssa. Makuelämyksen kruunaa jälkiruokana tarjottava tuoreilla marjoilla viimeistelty crème brûlée. 
 
Tarjolla loppuvuoden ajan
 
Suomalaisen rotukarjan viikkoja vietetään ravintola BBQ Housessa 1.11.–31.12. Alkuruoat maksavat 9,90–19 euroa, pääruokien hinnat vaihtelevat 29–37 euron välillä, jälkiruoka on 8,50 euroa (ilman S-Etukorttia 9,90 euroa). Menun suositusviinit ovat hinnaltaan 29,90–39,90 euroa (ilman S-Etukorttia 45–55 euroa).