Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Karolina suite bathroom

Solo Sokos Hotellit pokkasivat jälleen kansainvälisiä palkintoja

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone ja Solo Sokos Hotel Torni Tampere ovat saaneet arvostetut The Luxury Travel Guide Awards 2015 -palkinnot.

Kansainvälinen The Luxury Travel Awards -organisaatio palkitsee vuosittain matkailualan yrityksiä erinomaisista suorituksista. Palkinnot myönnetään useassa sarjassa, maanosittain ja maittain. Sokos Hotelleista palkittiin Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone sekä Solo Sokos Hotel Torni Tampere.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone sai The Grand Luxury Hotel of the Year -palkinnon. Raati ei säästellyt sanojaan kehuessaan lahtelaishotellia; kiitosta saivat niin modernit kokoustilat, hymyilevä henkilökunta kuin hotellin valoisa ja avara tunnelma. Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone on raadin mukaan hotelli tulvillaan persoonallisia yksityiskohtia.

"Uskon, että onnistumisemme avain on tinkimättömässä työssä palvelun laadun suhteen sekä asiakkaiden jatkuvassa kuuntelemisessa. Pyrimme tekemään koko ajan enemmän sitä, mitä asiakkaat meiltä toivovat ja vähemmän sitä, mitä me itse haluaisimme tehdä", toteaa Lahden Seurahuoneen hotellinjohtaja Jani Ruponen.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere palkittiin The Luxury Hotel of the Year -palkinnolla. Kilpailun raati kiitteli erityisesti hotellin ainutlaatuista näkymää yli Tampereen, designia, jossa on huomioitu ympäröivän kaupungin teollisuuden historia sekä erinomaisia ruokailumahdollisuuksia.

"Saamamme tunnustus tuntuu erityisen hienolta, koska kisaan valitseminen on lähtenyt vierailtamme ja palkitsemisesta on päättänyt arvovaltainen kansainvälinen ammattilaisraati", iloitsee Solo Sokos Hotel Torni Tampereen hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.

Kilpailuun osallistuvat hotellit ovat kuluttajien ehdottamia. Huipputasoisten hotellien joukosta voittajat valitsee raati, jossa on mukana sekä The Luxury Travel Guiden asiantuntijoita että vierailevia tuomareita. Tänä vuonna tuomareiden joukossa oli muun muassa amerikkalaisen televisiokanava Travel Channelin maineikas kasvo Anthony Melchiorri.

Raati arvioi kilpailussa mukana olevia hotelleja niiden innovatiivisuuden, designin, ravintolatarjonnan, palvelun laadun, teknologian hyödyntämisen, työtyytyväisyyden ja kestävän kehityksen pohjalta.

Suomeen tuli kisassa yhteensä 10 palkintoa, joista neljä S-ryhmän hotelleille.

Niin Tampereen Solo Sokos Hotel Torni kuin Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuonekin ovat saaneet useita tunnustuksia viimeisen vuoden aikana. Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone palkittiin lokakuussa 2015 World Luxury Hotel Awards -tunnustuksella Euroopan parhaana kaupunkihotellina. Torni Tampere on saanut mm. Vuoden valaistuskohde 2015 -palkinnon.

Lisätietoja

Jani Ruponen, hotellinjohtaja, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, puh. 044 713 0354,  jani.ruponen@sok.fi
Mikko Kankaanpää, hotellinjohtaja, Solo Sokos Hotel Torni, Tampere, puh. 050 63 816, mikko.kankaanpaa@sok.fi