Solo Sokos Hotel Torni Tampere joulu

Solo Sokos Hotel Torni Tampereen joulu

Kiireetön ja vaivaton joulu meidän vieraanamme. Ei stressiä kodin siivouksesta tai joululaatikkojen tekemisestä. Viihtyisä hotellihuone ja valmis jouluillallinen odottavat Solo Sokos Hotel Torni Tampereella!
Kaupunkijoulu Tampereella onnistuu meillä ihanan vaivattomasti. Hotellimme on avoinna ja ravintolamme Grill It! sekä Moro Sky Bar palvelevat myös joulun pyhinä.
 
Jouluaattona hemmottelemme vieraitamme Tornin perinteisellä Joulubuffetilla. Varaa paikkasi pikaisesti ja tule herkuttelemaan. Tontut kuiskivat, että pukkikin olisi Tornissa. Myös Moro Sky Bar palvelee koko joulun ajan, sinne on mukava poiketa lämmittävälle glögille ihastelemaan Tampereen maisemia.
 

Grill it! -ravintolamme on avoinna koko joulun ajan, ja jouluaattona kello 15–21 pöytään katetaan makoisa ja monipuolinen buffet. Jouluaaton buffet on hinnaltaan 56€ aikuiset, alle 12 -vuotiaat ruokailevat -50% . Muina päivinä ravintolassa tarjoillaan à la carte -listan herkkuja. 

Hotellihuoneen varaat näppärästi sivuiltamme ja pöytävarauksen voi tehdä Grill it! Paja Tampereen Raflaamo-sivulla. tai soittamalla Tampereen Sokos Hotellien myyntipalveluun, p. 020 1234 630 (ma–pe klo 9–16.30).

Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta ja herkullisesta joulusta meille!