solo_sokos_hotel_torni_ravintola_torni_poron_paahtopaisti

Sata vuotiaan Suomen juhlamenu!

Meillä Ravintola Tornissa juhlistetaan Suomi 100-teemavuotta upean juhlamenun muodossa. Keittiömme on suunnitellut menun suomalaisten klassikkomakujen ja raaka-aineiden ympärille. Neljän ruokalajin menukokonaisuuden saat hintaan 55€ Ravintola Tornista.

Tänä vuonna juhlistamme itsenäisen Suomen 100-vuotiasta taivalta. Hotelli Torni on ollut heti avauksestaan lähtien isona osana Suomen historiaa ja olemme innoissamme saadessamme olla myös osana tulevaa.

Tule maistelemaan meidän suosikkimakujamme!

 

Siikaa ja tilliä
Tuhansien järvien parasta antia on raikkaiden vesien maukas siika. Herkät maut täydentää suomalaisten suosima tilli sekä raikkaan hapokas Suomi 100 – juhlavuoden valkoviini, jota Tove Janssonin upea teos koristaa.

Poroa ja katajanmarjaa
Matka jatkuu upeiden tuntureiden lappiin, jonka karua luontoa elävöittävät uljaat porot. Suomalainen villiriista maistuu täydellisesti voimakkaan katajanmarjakastikkeen ja ryhdikkään tanniinisen punaviinin kanssa.

Juustoa ja hilloa
Suomalaisen juuston ylellisyys sekä metsiemme marjat toimivat täydellisenä makuparina. Kotimaisuus on myös tae puhtaudesta ja vastuullisuudesta.

Suklaa ja kahvi
Fazerin sininen ja kahvi ovat olleet suomalaisten suosikkeja vuosikymmeniä. Nämä perinteiset maut yhdistyvät raikkaasti maitosuklaavanukkaan ja kahvijää muodossa.