Särkänniemen Elämyspuisto kesä 2018

Majoitu Tampereen Sokos Hotelleissa ja suunnittele perheesi tarpeita vastaava Särkänniemi-paketti.

Särkänniemeen on kesällä 2018 ilmainen sisäänpääsy!

Lisäksi voit itse valita omat huvisi, lipputuotteita löytyy nyt kaikkiin kohteisiin ja laitteisiin. Helpoiten toki pääset huvittelemaan ostamalla rannekkeen, jolla saat kaikki huvit kerralla. Tänä kesänä myös kaikki alle 3-vuotiaat pääsevät maksutta heille sallittuihin laitteisiin ja kohteisiin.

Katso aukioloajat tästä
 

Enemmän kuin huvipuisto!

Särkänniemen visuaalinen ja elämyksellinen maailma on vertaansa vailla. Missä voit vaeltaa aikamme ilmiön Angry Birds Landin maailmasta vanhanajan elämään Koiramäen kaupunkiin ja maatilalle? Tehdä nojatuolimatkan avaruuteen ja saman tien sukeltaa meren pinnan alle kalojen maailmaan? Hurjastella Tornado-vuoristoradan vauhdin hurmassa ja körötellä rauhallisemmin karusellihepan kyydissä tai ihastella monen sorttisia maatilan eläimiä? Särkänniemessä voit. Sillä Särkänniemi on enemmän kuin huvipuisto!

 

Iltaranneke yli 120 cm / alle 120 cm – 29 € / 23 €

Iltaranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin (pituusrajat huomioiden) yhden illan ajan. Iltaranneke on myynnissä päivittäin klo 17 alkaen paikan päällä huvipuistossa. Alkukesän arki-iltoina maanantaista perjantaihin 10.5.1.6.2018 välisenä aikana Iltaranneke on myynnissä paikan päällä huvipuistossa ja voimassa jo kello 15 alkaen.

 

Seuraavan päivän ranneke – 12 €

Huvittaisiko viettää toinenkin hauska päivä Särkänniemessä? Voit tehdä sen edullisesti Seuraavan päivän rannekkeella. Ensimmäisen päivän ranneke päivitetään Seuraavan päivän rannekkeeksi lipunmyynnissä huvipuistosta poistuttaessa. Seuraavan päivän ranneke on aina Särkänniemi-ranneke, vaikka ensimmäinen ranneke olisi ollut Huvilaiteranneke. Seuraavan päivän ranneke on voimassa ostohetkestä seuraavan päivän ajan kesäkaudella 1.5.–8.9.2018.

 

Valitse puolesi.

Ensin tuli X. Seuraavana vuonna Hype. Mitä nyt?

Kiinnitä turvakaaret ja valmistaudu kesän massiivisimpaan matsiin, kun Särkänniemen kaksi titaania ottavat toisistaan mittaa eeppisessä huvilaitteiden taistossa nimeltä X vs Hype.

Tue omaa suosikkiasi somessa sekä paikan päällä huvipuistossa. Mittelön ensimmäinen erä starttaa kesäkuussa, ja skaba huipentuu kesän 2018 lopulla X vs Hype -finaalissa, jossa voittajalaite kruunataan. Kumpaan tiimiin sinä kuulut?

#XvsHype #titaanientaisto #hypelentoon #xontäällä

Katso esittelyvideo tästä

 

Lisätietoa Särkänniemestä katso tästä

 

Nyt voit suunnitella jo varausvaiheessa  Särkänniemi-paketin vastaamaan perheesi tarpeita.

Voit varata Särkänniemen rannekkeet jo huonevarausta tehdessäsi netistä www.sokoshotels.fi/fi/tampere tai puhelimitse Sokos Hotels myyntipalvelusta puh. 020 1234 600 ma – pe klo 8.00 – 20.00 ja heinäkuussa lauantaisin klo 9.00 - 15.00.

(puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)