Sadonkorjuuajan juhlaa Ravintola Tornissa

Herkulliset, tuoreet ja kotimaiset raaka-aineet ovat ravintola Tornin ylpeys

Ravintola Torni on kuuluisa laadukkaasta ruoastaan ja keittiön ammattitaidosta. Käytämme parhaita raaka-aineita ja tästä esimerkkinä onkin tuoreet kantarellit, joiden sesonkiaika on parhaillaan.

Ravintola Tornin käyttämät kantarellit kerää elämäntyönsä Ravintola Tornissa tehnyt Erkki Kanerva. Erkki on tällä hetkellä eläkkeellä ja nauttii vapaa-ajastaan muun muassa metsässä sieniä keräten. Erkki aloitti työuransa Tornissa tarjoilijana vuonna 1986 ja jäi eläkkeelle pari vuotta sitten. Erkki on sydämeltään Tornilainen ja palaakin tuttujen sekä uusien asiakkaiden pariin joulusesongin ajaksi. Erkki toimittaa laadukkaat, Keisarinkosken alueelta keräämänsä sienet ravintolan keittiöön tuoreeltaan ja keittiömme valmistaa ne käyttöä varten.

Juuri nyt kantarellit ovat käytössä muun muassa kantarellikeitossa, jota saa iltaisin ruokalistaltamme. Tulehan maistamaan, emme ole säästellet kermaa tai voita!