S ryhmän vuoden parhaat ravintolaesimiehet ja ketjuravintolat palkittiin

Vuoden S chef Liisa Manninen ja vuoden ketjuravintola löytyvät Oulusta!

S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus palkitsi maaliskuussa 2020 valtakunnallisten ravintola-ketjujen parhaat päälliköt ja ravintolat Helsingissä. Vuoden S-Boss ja S-Chef-tunnustusten lisäksi julkistettiin kunkin ravintolaketjun vuoden ravintola. Tunnustuksista viisi matkasi Pohjois-Suomeen, Osuuskauppa Arinan ravintola-alan ammattilaisille.

Vuoden S-Chef 2019 Liisa Manninen, keittiömestari Grill it! Oulu
 
Palkittava S-Chef on ravintolatoiminnan ja keittiöalan rautainen ammattilainen. Hänen johtamassaan keittiössä kunnia-asiana on ketjureseptiikan tinkimätön noudattaminen ja intohimoinen suhtautuminen ruuan laatuun. Hän toimii vahvana tiiminä ravintolapäällikön kanssa ravintolan ja koko heidän johtamansa ravintolakokonaisuuden toiminnan kehittämisessä. Esimiehenä hän on lempeä pitäen kuitenkin jämäkässä otteessa sekä henkilökunnan että esimiehensäkin.
 
Hän saa myös vuosi toisensa jälkeen erinomaisesti kehittyvät tunnusluvut aikaiseksi. Palkittava on innostuja, kehittäjä ja eteenpäin katsova. Hänellä on myös aktiivinen ja suuri rooli ketjun nykyisessä ruokatuotekehityksessä. Palkittava on intohimoinen liikunnan harrastaja ja vapaa-aika kuluu oman hevosen selässä, koiran kanssa ulkoillessa tai kuntosalilla.
 
Hänen halustaan kehittyä ja kehittää jatkuvasti itseään kertoo tämän hetkiset kauppatieteiden opinnot avoimessa yliopistossa.
Palkittava on vahva Grill It! -konseptin keittiömestari, joka kehittää omalla panoksellaan ja esimerkillään koko Vanhan Paloaseman ravintolakokonaisuutta Oulussa.
 
Vuoden Grill it! 2019 - Grill it! Oulu
 
Tässä Grill It! –ravintolassa toteutuu vuodesta toiseen "ketjunsa suositelluimmat ravintolat" -teema. Asiakastyytyväisyys on jälleen kiitettävällä tasolla ja vuonna 2019 tämä Grill It! -ravintola oli asiakastyytyväisyydellä mitattuna jälleen ketjunsa paras.
 
Ketjukonseptin toteutumista mittaavat Secret Visitor –tutkimustuloksetkin ovat olleet tätä Grill It! -ravintolaa johtavien päälliköiden ohjauksessa ketjun parhaimmistoa.
 
Systemaattinen ja aktiivinen toiminnan kehittäminen ja tunnuslukujen haltuun ottaminen on siivittänyt tätä yksikköä vuosi vuodelta entistäkin parempiin suorituksiin ja näin ollen operatiivinen tulos oli ketjunsa paras.
 
Tätä Pohjois-Pohjanmaalla työtä tekevää, sitoutunutta ja joustavaa työryhmää johtaa ennakkoluulottomasti ja toimintaansa aktiivisesti kehittävä tehopari: Ravintolapäällikkö Teppo Kinnunen ja Keittiömestari Liisa Manninen. Oulun Vanha Paloasema on taas "liekeissä"!!!!
 
Lisätietoja: Osuuskauppa Arina, toimialajohtaja Ulla Peltoniemi, puh. 0500 516 855, ulla.peltoniemi@sok.fi