S-ryhmän ravintolat ja URHOtv yhteistyöhön SM-liigakaudella 2011-2012

S-ryhmän ravintolat voivat alkavalla jääkiekon SM-liigakaudella valita itse, mikä ottelu näkyy ravintolassa livenä. URHOtv:n ja S-ryhmän ravintoloiden yhteistyösopimus kattaa yli 440 ottelua jääkiekon SM-liigaa sekä lisäksi Korisliigaa, Lentopallon Mestaruusliigaa, Veikkausliigaa, F1 H20 -veneitä sekä Vaahteraliigaa.

Yhteistyössä mukana olevat ravintolat voivat nyt itse valita, minkä jääkiekon SM-liigaottelun näyttävät. Käytännössä tämä tarkoittaa, että ravintolat voivat näyttää oman paikallisjoukkueen pelejä riippumatta siitä, missä kaupungissa joukkue pelaa ja näytetäänkö ottelu televisiossa vai ei.

"URHO Playn kautta ravintolat voivat nyt näyttää livenä juuri niitä pelejä, joita asiakkaat haluavat katsoa. Fanit saavat nauttia yhteisöllisestä urheilutunnelmasta ja ainutlaatuisesta kokemuksesta paljon useammin kuin aikaisemmin. Tämä puhuttelee varmasti asiakasomistajiamme, ja muitakin urheilun ystäviä." SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjauksen johtaja Sari Palokangas kertoo.

"S-ryhmän kanssa tehty yhteistyösopimus on URHOtv:lle merkittävä, koska sen puitteissa URHOtv pääsee luontevasti osaksi myös kodin ulkopuolella vietettyä vapaa-aikaa. Uskon, että fanit löytävät myös tämän kanavan seurata kotimaista huippukiekkoa." valottaa URHOtv:n markkinointijohtaja Matti Pesonen yhteistyön etuja.

Lähetykset ravintoloissa pyörivät jo nyt. URHO Playta näyttävät S-ryhmän ravintolat löytyvät URHOtv:n verkkosivuilta.