Rosso Jyväskeskuksen ravintolapäällikkö Anja Rinteelä luovuttaa 500€:n stipendin Saarijärven Pullistus ry:n yleisurheilujaostolle

Rosso tukee yleisurheiluseurojen ohjaajakoulutusta ja välinehankintaa

Rosso haluaa olla tukemassa lasten ja nuorten hyvinvointia ja yleisurheiluharrastusta suomalaisten yleisurheiluseurojen välityksellä. Kymmenelle laadukasta nuorisotyötä tekevälle seuralle myönnettävä stipendi kohdistuu ohjaajakoulutukseen ja välinehankintoihin.

Rosso ja Suomen Urheiluliitto ovat välittäneet yhdessä jo vuosia tietoa lasten ja koko perheen terveellisistä elämäntavoista ja ruokailusta. Tiiviisti lapsiperheiden arjessa mukana oleva Rosso haluaa kohdistaa tukensa suoraan ruohojuuritasolle ja myöntää stipendin kymmenelle esimerkillistä nuorisotyötä tekevälle yleisurheiluseuralle.

- Rossot tunnetaan välittömästä ilmapiiristä ja koko perheelle maistuvasta, monipuolisesta ruokalistasta. Stipendin myöntäminen paikallisen urheiluseuran toimintaan tuntuu erityisen hyvältä, sillä monet seuratoiminnassa mukana olevista perheistä ovat tärkeitä asiakkaitamme.  On hienoa, että terveellisen ruoan lisäksi voimme vaikuttaa lasten kasvamiseen terveiksi ja hyväkuntoisiksi aikuisiksi urheiluseuratoiminnan kautta, Jyväskeskuksen Rosson ravintolapäällikkö Anja Rinteelä kertoo.

Rosson myöntämä paikallistason tuki arvostetaan korkealle Suomen Urheiluliitossa.

- Yhteistyömme Rosson kanssa on arvostettu seuroissa korkealle. Rosson myöntämät stipendit auttavat seuroja tekemään entistäkin laadukkaampaa nuorisotyötä, Suomen Urheiluliiton seurapalvelujohtaja Harri Aalto toteaa.

Seuroille myönnettävä tuki on tarkoitettu lasten yleisurheiluohjaajakoulutukseen ja yleisurheiluvälineiden hankintaan.

Saarijärven Pullistus ry:n yleisurheilujaoston puheenjohtaja Matti Messala ja varapuheenjohtaja Paavo Vaarala vastaanottivat stipendin Rosso Jyväskeskuksessa 16.10. Stipendin luovutti ravintolapäällikkö Anja Rinteelä.