Rosso SUL stipendi Mäntsälän Urheilijat 2016

Rosso tukee lasten ja nuorten yleisurheilukouluja 12 000 eurolla

Rosso-ravintolat tukevat lasten ja nuorten hyvinvointia yleisurheiluseurojen kautta. Tukea myönnetään ohjaajakoulutukseen ja välinehankintoihin.

Kahdellekymmenelle laadukasta nuorisotyötä tekevälle seuralle myönnettävä stipendi kohdistuu ohjaajakoulutukseen ja välinehankintoihin. Stipendien summat ovat 1000 euroa (4 kpl) ja 500 euroa (16 kpl). 

Rosso-stipendejä jaetaan nyt kolmatta vuotta. Tänä vuonna stipendien kokonaismäärä kasvatettiin kymmenestä kahteenkymmeneen, jolloin yhä useampi seura pääsee tuen piiriin. Yksittäisten stipendien arvon pysyessä ennallaan kokonaistukisumma kasvoi 6 000 eurosta 12 000 euroon.

Rosso ja Suomen Urheiluliitto ovat välittäneet yhdessä jo vuosia tietoa lasten ja koko perheen terveellisistä elämäntavoista ja ruokailusta. Tiiviisti lapsiperheiden arjessa mukana oleva Rosso haluaa kohdistaa tukensa suoraan ruohojuuritasolle ja myöntää stipendin kahdellekymmenelle esimerkillistä nuorisotyötä tekevälle yleisurheiluseuralle.

- Stipendin myöntäminen paikallisen urheiluseuran toimintaan tuntuu erityisen hyvältä, sillä monet seuratoiminnassa mukana olevista perheistä ovat tärkeitä asiakkaitamme.  On hienoa, että terveellisen ruoan lisäksi voimme vaikuttaa lasten kasvamiseen terveiksi ja hyväkuntoisiksi aikuisiksi urheiluseuratoiminnan kautta, Rosson ketjupäällikkö Merja Helistö kertoo.

- Arvostamme suuresti Rosson panosta lasten ja nuorten ruohonjuuritason toimintaan. Eurot kannustavat seuroja hankkimaan yleisurheiluvälineitä ja innostavat seuran tekijöitä ohjaajakoulutukseen. Nämä yhdessä rakentavat entistä motivoituneemman ja innostuneemman yleisurheilutuokion lapsille ja nuorille, Suomen Urheiluliiton seurapalvelujohtaja Harri Aalto toteaa.

Lisätietoja: Merja Helistö, Rosso-ketjupäällikkö, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, p. 010 76 82851, merja.helisto@sok.fi

Rosso-stipendien saajat vuonna 2016
Gamlakarleby IF
IfDrott
Ikaalisten Urheilijat
Jalasjärven Jalas
Janakkalan Jana
Karstulan Kiva
Kempeleen Kiri
Kokemäen Kova-Väki
Kouvolan Urheilijat
Lahden Ahkera
Laitilan Jyske
Lieksan Urheilijat
Mäntsälän Urheilijat
Mäntyharjun Virkistys
Paimion Urheilijat
Pieksämäen Veikot
Porvoon Urheilijat
Savonlinnan Riento
Siilinjärven Ponnistus
Vasa Idrottssällskap VIS