Papa Albert resepti pannacotta

Resepti Papa Albertin Vaniljapannacotta

Ravintola Papa Albertin reseptillä tehty pannacotta on maukas herkku, jonka voit valmistaa jo hyvissä ajoin etukäteen ennen tarjoilua. Katso resepti
Papa Albertin vaniljapannacotta tarjoillaan tuoreiden marjojen ja marjasoseen kanssa. 
 
Resepti on kuudelle
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 2 h 30 min
(gluteeniton, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa)
 
3 liivatelehteä
1 vaniljatanko
5 dl kuohukermaa
½ dl sokeria
 
koristeluun tuoreita marjoja ja marjasosetta
 
Ohje: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Halkaise vaniljatanko ja raaputa veitsen kärjellä siemenet kattilaan. Lisää vaniljatanko, kerma ja sokeri. Kiehauta, sekoita ja anna maustua muutama minuutti matalalla lämmöllä. Ota kattila pois liedeltä, lisää puristetut liivatelehdet ja sekoita. Poista vaniljatanko ja annostele kuuteen noin desilitran kokoiseen tarjoiluastiaan. Nosta kylmään ja anna jäähtyä vähintään kaksi tuntia. Voit peittää pannacotat kelmulla ja säilyttää jopa pari päivää jääkaapissa. Tarjoile pannacotta marjojen ja marjasoseen kera.