Resepti Maiseman Vuohenjuustolasagne

Resepti Maiseman Vuohenjuustolasagne

Ravintola Maiseman vuohenjuustolasagne on kaikessa yksinkertaisuudessaan uskomattoman herkullinen. Kokeile reseptiä kotona!
Kaksi yksinkertaista kastiketta, lasagnelevyjä ja hieman ylimääräistä vuohenjuustoa, siinä kaikki mitä tarvitaan.
 
Maiseman Vuohenjuustolasagne
4:lle
Vaikeusaste: Keskitaso
Valmistusaika: 2h
(kasvis, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)
 
Tomaattikastike
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
mustapippuria myllystä
200 g kirsikkatomaatteja
400 g tomaattimurskaa
suolaa 
sokeria
10 kpl tuoreita basilikan lehtiä
10 kpl tuoreita oreganon lehtiä
 
Vuohenjuustokastike
4 dl kuohukermaa
2 dl vettä
300 g vuohenjuustoa
suolaa
maizenaa suurustamiseen
 
200 g lasagnelevyjä
100 g vuohenjuustoa
 
Kuullota hienonnetut sipulit ja valkosipulit öljyssä pippurin kanssa, lisää tomaatit ja tomaattimurska. Keitä kypsäksi ja lisää suola, sokeri ja yrtit. Aja sileäksi sauvasekoittimella. Voit halutessasi piristää kastiketta ripauksella chiliä.
 
Keitä kerma, vesi ja vuohenjuusto hiljalleen tasaiseksi kastikkeeksi ja aja lopuksi sileäksi sauvasekoittimella. Mausta tarpeen mukaan suolalla ja suurusta tarvittaessa maissijauho-vesiseoksella.
 
Aloita laittamalla vuoan pohjalle tomaattikastiketta, päälle lasagnelevyjä ja pinnalle juustokastiketta. Toista kunnes aineet loppuvat, niin että päällimmäiseksi jää juustokastiketta. Koristele pinta vielä murustetulla vuohenjuustolla. Paista vuohenjuustolasagne 170-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia.