Resepti: Valkosipulietanat Frans & Camillen tapaan

Resepti: Valkosipulietanat Frans & Camillen tapaan

Klassinen etana-annos syntyy helposti oululaisen Frans & Camille -ravintolan keittiömestarin Mika Jokisen ohjeella.
VALKOSIPULIETANAT NELJÄLLE
 
24 etanaa 
150 g suolaista voita
½ dl valkosipulimurskaa
½ dl hienonnettua persiljaa
1 tl rouhittua mustapippuria
100 g Roquefort-juustoa
 
Tee etanat etanapannuihin tai pieniin annosvuokiin. Valuta etanat lävikössä ja lado pannuihin. 
 
Sekoita voihin kaikki mausteet. 
 
Nosta teelusikalla nokare voita jokaisen etanan päälle. Murenna lopuksi päälle roquefortjuusto. 
 
Paista uunissa 250 asteessa n. 10 min. 
 
Tarjoa sitruunalohkojen ja vaalean leivän kanssa.
 
 
Frans & les Femmes -ravintoloissa voit tutustua erilaisiin etana-annoksiin koko lokakuun ajan, Etanakuu, 1.-31.10.2018.