Ravintolamaailma Mikkolan Sarille menestystä valtakunnallisessa Pizzamestari-kilpailussa

Prisma Mikkolan Ravintolamaailmassa työskentelevä Sari Selin osallistui PizzaBuffa-ketjun järjestämään valtakunnalliseen Pizzamestari-kilpailuun, edeten upeasti aina finaaliviisikkoon asti!

PizzaBuffa-ketjun pizzamestari valittiin 5. marraskuuta järjestetyssä Pizza & Buffa Pizzamestari -kisassa Kouvolan Prisman ravintolamaailmassa. Kisassa kukin finalisti valmisti neljä erilaista, itse suunnittelemaansa pizzatuotetta tuomaristolle.

Kilpailun viiden finalistin pizzoissaan käyttämät täytteet, kuten kylmäsavulohi, poro, bratwursti ja kananmuna veivät pizzojen makumaailmaa uusiin suuntiin. Tuomaristo arvioi kisassa muun muassa pizzojen makua, ulkonäköä ja kaupallisuutta sekä pizzamestarin asiakaspalvelutaitoa ja työskentelytekniikkaa.

Kilpailun voitti kouvolalainen Topias Sundqvist.  
Voittajan pizzapöydästä löytyi kylmäsavulohi-sitruunamajoneesi-pizzaa, pepperoni-mozzarella-pizzaa, mausteista kasvispizzaa sekä Topiaksen "aamiaispizzaksi" nimeämä herkku, jossa oli mm. pekonia ja kananmunaa. Kilpailun voittaja on kokenut alan ammattilainen ja tämä näkyy niin varmuutena tuotteiden valmistamisessa kuin palvelussakin. Suomen parhaan Pizza & Buffa Pizzamestarin asiakaslähtöisyys hurmaa päivästä toiseen. Topiaksen omin sanoin: "Arjen sankaruushan on kuin rakkaudella tehty ja viipaleiksi leikattu pizza; tarjoamalla pienen palan omaa välittämisen tunnetta muille saat olla mukana yhtä isoa onnellistamisen kokonaisuutta."

Arjen helpottaminen ja asiakkaan huomioiminen ovat sydämenasioitamme

Nopean syömisen suosio jatkaa kasvuaan. "Ihmisten elämänrytmi on muuttunut ja arkeen haetaan sujuvuutta eri keinoin. Prismojen kauppakeskusten yhteydessä olevat Pizza & Buffa -ravintolat tarjoavat mutkattoman aterioinnin ostoskäynnin lomassa tai vaikka perheenjäsenten harrastusten välissä", kertoo ketjupäällikkö Janne Kulovuori.

Pizza & Buffa ketjussa on nostettu tärkeimmiksi tekemisiksi asiakkaan henkilökohtainen huomioiminen ja hektisen arjen helpottaminen.
"Haluamme olla aidosti läsnä asiakaskohtaamisissamme ja varmistaa, että meiltä lähdetään aina hymyssä suin ja vatsat täynnä. Kuuntelemme asiakastamme herkällä korvalla ja toteutamme mielellämme asiakkaidemme pizzatoiveita. Saamme paljon positiivista palautetta asiakkailtamme, silloin tiedämme onnistuneemme palvelussa" Kulovuori lisää.
"Tavoitteenamme on tehdä ihmisten arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Haluamme tarjota mukavan maittavan ruokailu hetken, jotta asiakkaamme voivat keskittyä yhdessä oloon ja arjesta nauttimiseen" kehityspäällikkö Sampo Laukkanen jatkaa.

Pizza & Buffa -ravintolat hyvässä uudistusvauhdissa

Ravintoloiden uusiutuvat miljööt ovat moderni ja viihtyisä yhdistelmä ravintolatunnelmaa ja kotoista olohuonetta. Väritys on raikas ja kutsuva. Uudistuksen myötä pizzan valmistaminen tapahtuu asiakkaan silmien alla, jolloin kommunikointi vuorossa olevan pizzamestarin ja asiakkaan välillä olisi mahdollisimman helppoa ja mutkatonta.

Prismojen ja kauppakeskusten yhteydessä sijaitsevia S-ryhmän Pizza & Buffa -ravintoloita on yhteensä 21. Ravintoloiden uudistus aloitettiin Oulusta vuonna 2017, jonka jälkeen jo kahdeksan ravintolamaailmaa on saaneet uuden ilmeen. Seuraavaksi uusiutumisvuorossa ovat Rauman, Ylivieskan ja Hämeenlinnan toimipisteet. Kaikki ketjun ravintolat uudistetaan seuraavan kahden vuoden aikana.
 

Pizzamestarikisa nostaa ammattilaiset esiin

"Ravintoloissamme työskentelee todellisia alan ammattilaisia", Kulovuori kertoo. "Haluamme kannustaa henkilökuntamme osaamista ja nostaa ammattilaisia esiin. Siksi päätimme järjestää Pizzamestari -kisan. Kilpailun kautta ammattilaiset saavat näkyvyyttä omille ideoilleen ja vaikuttavat kilpailutöillään hyvinkin konkreettisesti koko ravintolaketjun tuotekehitykseen."

Kilpailu järjestettiin yhdessä leipomoyritys Lantmännen Unibaken kanssa.

Pizza & Buffa Pizzamestari -kilpailun tuomareina toimivat ketjupäällikkö Janne Kulovuori, kehityspäällikkö Sampo Laukkanen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta ja Lantmännen Unibaken Executive Chef Marko Hirvonen.

Lisätiedot:
Janne Kulovuori, ketjupäällikkö, Pizza & Buffa -ravintolat, janne.kulovuori@sok.fi,
puh. 050 388 4192

Pizza & Buffa
Helppo ja nopea koko perheen ravintola, jossa voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Ravintolat tarjoavat meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan!

S-ryhmään kuuluvia Pizza & Buffa ravintoloita on Suomessa 21.
www.pizzabuffa.fi

Lantmännen Unibake
Lantmännen Unibake on leipomoalan konserni, joka valmistaa leivonnaispakasteita ammattikeittiöille ja vähittäiskaupalle. Sen tuotemerkkejä ovat Vaasan, Schulstad ja Vaasan Kotiuunin.

www.lantmannen-unibake.fi