Ravintola Sassissa juhlistat äitiä brunssilla 12.5.2019

Ravintola Sassin äitien päivän brunssi tarjoillaan 12.5.2019 klo 10.00 alkaen. Kattaukset klo 10.00, 12.00 ja 14.00

Pöytävaraukset www.raflaamo.fi

Äitien päivän brunssi noutopöydästä Sassissa Omistajalle 22,90 € (norm.25,00 €)

Noutopöydässä
mm. savustettua lohta, kreikkalaisia lihapullia ja chorizoa sekä tsatsikia, lämmintä poro- ja halloum-kasvispiirakkaa, täyteläistä parsakeittoa ja juuressipsejä, rapu-caesarsalaattia ja maalaisperunasalaattia, valikoima leikkeleitä ja juustoja sekä runsaasti tuoreita kasviksia ja hedelmiä.
Lisäksi vastapaistettua croissanttia, hapanjuureen leivottua tomaatti-foccaciaa sekä vuoksen piirakoita ja munavoita.

Jälkiruokaherkkuna mm. mansikka-kermakakkua, kinuskilla täytettyjä tuulihattuja, suklaalevitettä, irtokaramellivalikoima ja kuohuviinillä marinoituja marjoja ja granaattiomenansiemeniä, unohtamatta itse tehtyä jääteetä sekä tuoretta kahvia.

Runsaan valikoiman lisäksi voit täydentää halutessasi brunssiasi täytetyllä munakkaalla:
Munakas kahdella valitsemallasi täytteellä 2,90 €, neljällä valitsemallasi täytteellä 4,90 €.
Täytevaihtoehdot: poro, vuohenjuusto, raakamakkara, pekoni, punasipuli, tomaatti, juusto, savulohi, paprika ja paahtopaisti. (Lisätäyte 1,20 €/täyte)Omistaja juhlistaa äitiä kuohuvalla:

Zonin Cuvèe Regal Extra Dry 21,90 € (Norm 29,90 €) 75 cl pullo
Tämä eloisa kuohuviini on makumaailmaltaan kuiva, hedelmäinen ja hapokas. Koillis-Italiassa sijaitsevan Zoninin perheen viiniperinteet ovat lähes 200 vuotta vanhat. Rypäleet poimitaan käsin ja puristetaan hellävaraisesti, korkea ammattitaito ja pitkät perineet takaavat huippulaadun.
 
Nicolas Feuillatte Selection Brut Omistajalle 41,90 € (norm. 69,90 €), 75 cl pullo
Nicolas Feuillautten samppanja on kuningatar sarjassaan. Samppanja toimii hyvin aperitiivina, nautiskelujuomana tai vaikka läpi aterian. Nicolas Feuillatte Selection Brut on pehmeän hedelmäinen ja voit aistia siitä omenaa, makeaa päärynää ja raikasta sitrusta. Loppumaku on pitkä, tyylikäs ja eloisa.

Anniskelun ikäraja 18v