Rannan parsaviikot

Rannan parsaviikot

Kevään parhaat parsat Rannasta 11.4.-31.5.2019

 

On herkuttelun aika - nyt nautitaan nimittäin satokauden superherkkua parsaa. Parsamenu on tarjolla

ravintolassamme 11.4.2019 alkaen.Voit nauttia tätä hienostunutta kasvisten aatelia esimerkiksi parsakeiton

muodossa tai kylmäsavulohen ja hollandaisekastikkeen kanssa. Tai mikset kokeilisi vaikka molempia!

 

Parsa on äärimmäisen hienostunut raaka-aine, joka on monen  kulinaristin keväisin odottama makunautinto. Parsa taipuu

monikäyttöisyytensä vuoksi niin alku- kun pääruoaksi, eikä koskaan tuota pettymystä. Jokainen parsafani löytää takuulla

mieleisensä ruoka-annoksen ravintoloistamme.

Tervetuloa nauttimaan!

 

ENNEN 

 

Kuohkeaa parsakeittoa ja rapeaa ilmakuivattua kinkkua  L G

Asparagus soup with Parma ham L G

11,50€  asom 9,80€

 

Valkoista parsaa, kylmäsavulohta, uppomunaa ja hollandaise-kastiketta L G

Green asparagus with cold smoked salmon with poached egg and sauce hollandaise L G

12,50€ asom 10,60€

 

PÄÄRUUAKSI 

 

Ruispaneroitua ahventa, grillattua parsaa, korvasienikastiketta ja tilli-voiperunaa L

Rye coated perch with grilled asparagus morel sauce and potatoes L

23,50 € asom 20,90€

 

Rotukarjan ulkofileetä, maustevoikastikkeessa, grillattua parsaa ja uuniperunaviipaleita L G

Beef sirloin with spiced butter sauce , grilled asparagus and sliced potatoes L G

25,50 €  asom 23,70e

 

JÄLKEEN

 

Suklaasuukkomisu, tuoreita marjoja ja keksimuruja L 

House tiramisu, fresh berries and cookie crum

9,50€ asom 8,50€

 

Creme brulee, mustikkahilloketta l,G

Creme brulee and blueberry compot

9,00€