Radisson Blu Espoon virkistävä saunaosasto uudistuu

Radisson Blu Espoon sauna ja allasosasto päivitetään vastaamaan paremmin hotellin asiakkaiden tarpeisiin. Tiloista suunnitellaan raikkaat, viihtyisät ja nykyaikaiset, jotka valmistuvat maaliskuun 2019 aikana.

 

Radisson Blu Espoon saunaosasto sijaitsee Otaniemen merellisessä ympäristössä. Meillä voit keskittyä olennaiseen – olipa tarkoituksesi sitten unohtaa arjen kiire allasosastolla, viettää synttäreitä tai osallistua innovatiiviseen ideailtaan kollegoiden kanssa takkatulen rätinässä. Meiltä saat uutta energiaa.

Muuntautumiskykyisessä tilassa järjestät esimerkiksi saunaillan kavereiden kanssa, kutsut ystäväsi viettämään rentouttavaa hemmotteluiltaa tai järjestät perheen pienimmälle vauhdikkaat allassynttärit. Olemme suunnitelleet tapahtumaasi varten menukokonaisuudet, jotka palvelevat tarpeitasi.

Miltä tuntuisi aloittaa kokouspäivä saunajoogalla tai virkistävällä aamulenkillä Espoon rantaraitilla? Kun haluat irti normaaleista kokousrutiineista ja antaa ajatuksillesi tilaa lentää, on kokouspaikkasi Radisson Blu Hotel Espoon saunaosasto. Olemme business-resort, jonka kokouksissa yhdistyvät hyvinvointi, luovuus ja tuottavuus. Pääset virittämään aivosi innovatiiviseen tilaan merellisen maiseman ympäröimänä, virkistäytymään allas- ja saunaosastolla sekä herkuttelemaan loppuun asti mietityillä, hyvinvointiasi tukevilla, makuelämyksillä.

Uudistuneessa saunaosastossa on lämmin uima-allas, monipuolinen saunaosasto sekä terassin upealla merinäköalalla. Tilat ovat varattavissa myös yksityis- tai yrityskäyttöön. Hyvinvointiasi tukemaan on kehitetty myös kuntoilutila, jossa jooga, meditaatio tai kehonpainotreeni luonnistuu antaen virtaa.

Otaniemi on elävä ja innovatiivinen, Pohjois-Euroopan merkittävin high-tech -alan yritysten sekä tutkimus- ja koulutusalan laitosten keskittymä. Kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsevat mm. Aalto yliopisto, VTT ja Keilaniemen yrityskeskittymät.

Luoville ideapajoille olemme oiva paikka. Sillä missä sitä ajatus paremmin syttyisi kuin takkatulen ääressä punaviinilasi kädessä?

 

Esimerkkejä Espoon saunamenuista

JÄYNÄ BUFFET

HANGERSTEAK, TERVAISA GRILLIKASTIKE

KANAVARTAITA, TSATZIKI

HUUBERINHUILU

UUNIPERUNASALAATTIA

TALON SINAAPPIA

CIABATTAA JA TUOREJUUSTOLEVITETTÄ

34,50 €

 

FUKSI BURGER

ROTUKARJAN BURGERPIHVI

BRIOSSISÄMPYLÖITÄ

PEKONIA JA CHEDDARJUUSTOA

SALAATTIA, TOMAATTIA, SUOLAKURKKUA JA MARINOITUA PUNASIPULIA

LOHKOPERUNOITA

CHIPOTLEMAJONEESIA

28 €

 

OTA OSSI SALAATTIA

VALITSE 2,3 TAI 4 SALAATTIA, SISÄLTÄÄ CIABATTAA JA TUOREJUUSTOLEVITETTÄ

 

JOKIRAPU CAESAR, KRUTONKEJA

LOHIPASTRAMISALAATTIA, WASABICREME

KANANPOIKA-ANANASSALAATTIA, AURAJUUSTODIPPI

KREIKKALAISTA FETAJUUSTOSALAATTIA, TSATZIKI

VEGANI NYHTÖHERNESALAATTIA, LIME-CHILIKASTIKE

MAALAISSALAATTIA, SITRUSVINAIGRETTE

2 SALAATTIA 24,50 €

3 SALAATTIA 28,50 €

4 SALAATTIA 32,50