Radisson Blu antaa 100 % tyytyväisyystakuun

Radisson Blu antaa 100 % tyytyväisyystakuun

Tarjoamme aina 100 % tyytyväisyyden, kun teet varauksen, koska olemme yhtä sitoutuneita järjestämään erinomaisia kokouksia ja tapahtumia kuin sinä.

Kokouksesi ei ole pelkkä päivämäärä kalenterissamme. Meistä jokaisesta yksityiskohdasta huolehtiminen on yhtä tärkeää kuin sinusta, koska tiedämme, miten tärkeää se on sinulle ja yrityksellesi. Emme pelkästään kirjoita muistiin, montako henkeä kokoukseen osallistuu ja montako huonetta tarvitset. 

Kysymme oikeat kysymykset, jotta kaikesta voidaan huolehtia. Huomioimme sijainnin, tekniikan, asettelun, valaistuksen, tunnelman, ruoan, teemat, aktiviteetit ja jopa hiilijalanjäljen. Pysymme ajan tasalla ja tiedämme, mitkä trendit tekevät kokouksestasi tai tapahtumastasi ainutlaatuisen ja unohtumattoman. Voimme järjestää pieniä intiimejä kokouksia samoin kuin uskomattomia tapahtumia tuhansille hengille. 

Olemme sitoutuneita varmistamaan, että jokainen asiakas on 100 % tyytyväinen. Jos et ole tyytyväinen johonkin puoleen kokemuksessasi, kerro meille siitä tapahtumasi aikana, ja me teemme viipymättä kaikkemme korjataksemme asian.