Punaista mattoa pitkin museoon

Tiesitkö, että äskettäin avatussa Viron elokuvamuseossa voit elää oman hetkesi filmitähtenä, kun astelet museoon punaista mattoa pitkin?

Tiesitkö, että äskettäin avatussa Viron elokuvamuseossa voit elää oman hetkesi filmitähtenä, kun astelet museoon punaista mattoa pitkin? Täällä tutustut myös kameroiden takaiseen maailmaan ja kuvaat oman elokuvan green screen -studiossa. 

Maarjamäen kartanon puistossa sijaitseva museo kiehtoo silmiä hivelevällä arkkitehtuurilla sekä filminteon saloilla. Yli 700 m2 näyttelytilassa on myös 210-paikkainen elokuvasali sekä viihtyisä kahvila.

Koko perheelle sopivassa näyttelyssä opitaan muun muassa, mitä osaa käsikirjoitus, lavasteet, valaistus ja äänet näyttelevät hyvässä elokuvassa. Museon illuusiohuone yllättää elämää suuremmilla, 1800-luvulta peräisin olevilla, koneillaan. Koko koneisto toimii vain yhtä tarkoitusta varten: saada kuva liikkumaan. Nämä koneet innostavat kokeilemaan ja tutkimaan!

Bussit 1A, 5, 8, 34A ja 38 vievät sinut Solo Sokos Hotel Estoriasta Elokuvamuseoon!

Tiesitkö, että marraskuussa kaikki elokuvien ystävät matkaavat Tallinnaan Black Nights -elokuvafestivaaleille ja että Solo Sokos Hotel Estoriasta löytyy yksi virolaisille elokuville omistettu huone?

Varaa majoitus Solo Sokos Hotel Estoriasta ja nauti lomastasi kuin elokuvatähti! Kurkista museoon!

Linkit:

Viron elokuvamuseo

Black Nights Film Festival