Original Sokos Hotel Presidentti, uudistus, Ivana Helsinki

Presidentin kaikki käytössä olevat huoneet uusittu

Original Sokos Hotel Presidentin uudistustyöt etenevät hyvin. Suomalaisen juhannuksen, sisun, satumetsän, talvimyrskyn ja hiljaisuuden tunnelmia esittelevät jo kaikki vieraidemme käytössä olevat huoneet.

Original Sokos Hotel Presidentin kaikki käytössä olevat huoneet uusittu

Original Sokos Hotel Presidentin uudistustyöt etenevät hyvin. Suomalaisen juhannuksen, sisun, satumetsän, talvimyrskyn ja hiljaisuuden tunnelmia esittelee jo kolme neljäsosaa hotellin huoneista. Myös hotelliaula ja talon neljä asiakashissiä on nyt uudistettu. Loppukesällä aukesi mestarin otteella palveleva Bistro Manu hotellin toiseen kerrokseen kaupunkilaisten ja hotellivieraiden yhteiseksi kohtaamispaikaksi

 

Presidentin uudet designed by Ivana Helsinki -hotellihuoneet esittelevät suomalaisia ilmiöitä tarinallisella tavalla. Designer Paola Suhonen on suunnittelut huoneisiin uniikkeja, vain tälle talolle tehtyjä sisustusesineitä, kuten tapetteja ja ryijyjä.

 

"Juhannuksen tunnelmaa oli hotellihuoneessa tuotu esiin pienin yksityiskohdin, kuten hyttysryijyllä ja kauniilla kukkaistyynyillä. Huone oli toimiva ja tunnelmallinen ylellisine sänkyineen. Plussaa vielä huoneen valoisuudesta", kirjoittaa Original Sokos Hotel Presidentissä maaliskuussa vieraillut helsinkiläinen Sara Sarjava Sara S. -blogissaan.

 

Original Sokos Hotel Presidentin uudistettu aula on selkeälinjainen tila, jossa leikitellään aidoilla materiaaleilla, kuten kuparilla ja käsittelemättömällä puulla. Hotelliaula toimii sosiaalisena tilana, joka sopii niin oleskeluun, työskentelyyn kuin vieraiden tapaamiseen - vaikka Coffee Barista poimitun viinilasillisen tai pikkusuolaisen äärellä. Ikkunan vierellä oleva pitkä pöytä sopii pienten työpalaverienkin pitoon.

 

 Hotellin neljän asiakashissin uusiminen on tuonut merkittävän parannuksen asiakaskokemukseen. Nyt hotellin auditorioon ja saunaosastolle pääsee suoraan hisseillä ja yksi asiakashisseistä pysähtyy myös toisen kerroksen ravintola-aulassa.

 

Original Sokos Hotel Presidentin peruskorjauksessa uudistuvat kaikki hotellihuoneet ja kerroskäytävät sekä aula, ruokaravintola, kokoustilat ja auditorio. Hotelli toimii muutostöiden aikana normaalisti. Uudistustyöt tehdään arkisin kello 10 – 17 välillä. Uudistus on valmis kokonaisuudessaan syksyllä 2018.

 

Lisätietoja:

Hannele Laurila, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Presidentti, puh. +358 50 359 4449, s-posti hannele.laurila@sok.fi

 

**

Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Helsingin keskustassa sijaitseva ikoninen hotelli siirtyy kokonaan uuteen aikakauteen. Vuoden 2018 syksyyn mennessä siitä kuoriutuu suomalaisia ilmiöitä esittelevä elämyksellinen hotelli. Uudistuksen konseptisuunnittelusta vastaa Paola Suhonen ja Ivana Helsinki. Sisustussuunnittelu on suunnittelutoimisto KOKO3 Oy:n käsialaa.