Original Sokos Hotel Vaakuna Pori uudistuu

Porin Original Sokos Hotel Vaakuna uudistuu

Uudistamme hotellissamme yhteensä 19 huonetta hotellin Kantaosaksi kutsutussa osassa. Uudet huoneet valmistuvat kesäksi 2018.

 

Porin Original Sokos Hotel Vaakunan hotellipäällikkö Riina Ojanen kertoo, että hotellin päivittäminen huoneiden osalta jatkuu suunnitellusti. Vuonna 2017 uudistimme katosta lattiaan hotellin Kantaosaksi kutsutun osan viidennessä kerroksessa yhteensä 22 huonetta, ja sama työ jatkuu hotellin neljännessä kerroksessa. Nyt uuden ilmeen ja kuosin saa yhteensä 19 hotellihuonetta sekä yksi kokoustila, josta tehdään kaksi uutta hotellihuonetta. Tulemme saamaan siis yhteensä 20 uutta huonetta asiakkaittemme käyttöön. Myös hotellikäytävä uudistetaan.

Uudistuksen ideana kokonaisuutena on tuoda paikallisia teemoja hotellihuoneiden kerroksille ja huoneisiin. Viidennen kerroksen teemana on Satakunnan Osuuskaupan 100-vuotinen historia sekä hotellimme lähes 80-vuotinen historia, ja neljännessä kerroksessa esittelemme satakuntalaista ja porilaista liikuntaa ja urheilua. Erikoisuutena tähän kerrokseen on tulossa hotellimme ensimmäinen teemahuone; teemana porilainen jääkiekko. Esittelemme Rosenlewin Urheilijoiden ja Porin Karhujen matkaa Porin Ässiksi ja tuomme pieniä "jujuja" huoneen elementteihin. "Välillä tuntuu että koko Pori on suunnittelemassa tätä teemahuonetta; sen verran tunteita jääkiekko herättää Porissa" , nauraa Riina Ojanen.

 

Vastuullisuus on otettu myös huoneuudistuksessa huomioon. Viidenteen kerrokseen teimme kokonaan uuden esteettömyyshuoneen, ja nyt neljännen kerroksen vastaava huone uusitaan tämän päivän tarpeita vastaavaksi.

 

Hotellin siivouspäällikkö Tuula Fetula on myös iloinen uudistuksesta; henkilökuntammekin odottaa uusia, nykyaikaisia huoneita ja olemme päässeetkin mukaan huoneiden suunnitteluun. Mm. huoneiden materiaalivalintoja on käyty kerroshoidon kanssa läpi jotta huoneen siivous ei ainakaan hankaloidu esimerkiksi väärien materiaalivalintojen takia. "Uutta on aina hieno siivota, ja tulemmekin ylpeydellä pitämään näitä huoneita kunnossa asiakkaitamme varten", toteaa Tuula.

 

Huoneiden on suunniteltu olevan valmiina toukokuun loppuun, viimeistään juhannukseksi kun Porin superkesä 2018 alkaa. Tapahtumien superkesä 2018 tuonee kaupunkiin ennätysmäärän kävijöitä, kun Porissa järjestetään SuomiAreenan ja Pori Jazzin lisäksi myös Asuntomessut.

 

Ensi vuonna uudistus jatkuu hotellin kolmanteen kerrokseen, ja sitten hotellimme on valmiina juhlavuoteen; hotellimme täyttää vuonna 2019 kunnioitettavat 80-vuotta.