PKO:n perinteinen Sinun yö perutaan

Sinun yö joudutaan poikkeusoloista johtuvien rajoitteiden takia perumaan.

PKO:n perinteinen Sinun yö perutaan

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) jokasyksyinen Sinun yö -tapahtuma joudutaan poikkeusoloista johtuvien rajoitteiden takia perumaan. Alun perin lokakuun loppuun suunnitellun tapahtuman järjestämisestä on nyt päätetty luopua. Sinun yön peruuntumisen myötä perutaan 30.10. seuraavat keikat: Happoradio, Las Palmas, Kymppilinja, Bepop, Jesse Kaikuranta, Bepop Street, Tauski, Kolumbus, Koljonen & Pajukallio, Takatasku, Stand up club, Anitta "iso A" Ahonen, Bar Play ja Regina Launivuo, Vispiläkauppa.

Peruuntumispäätös koskee myös lähes kaikkia Kimmeliin ja Las Palmasiin suunniteltuja keikkoja. Muiden PKO:n yksiköiden osalta päätökset syksyn tapahtumien osalta täsmentyvät lähiaikoina.

Lähiviikkojen osalta Las Palmasista on jouduttu peruttuja mm. seuraavat keikat: 

2.10. Arttu Wiskari, 3.10. Poju, 9.10 Päätalo, 10.10. Taikakuu, 17.10. Waldo's People ja 24.10. Aikakone.


Päätöksen taustalla on poikkeustilan tuomat rajoitteet, jotka rajoittaisivat tapahtuman selvästi normaalitilannetta suppeammaksi.


PKO on järjestänyt Sinun yö -tapahtuman jo 16 kertaa. Vuosittainen tapahtuma on ollut osa PKO:n asiakasomistajien palkitsemista ja se on näkynyt Joensuun katukuvassa ikään kuin varaslähtönä pikkujoulukauteen.