Pikkujoulut Suomi 100 -hengessä?

Kerää 10 hengen porukka ja saavu nauttimaan Suomi 100 -juhlamenustamme!

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017 on koko sukupolvemme merkittävin juhlavuosi. Sen kunniaksi myös Kustaa on mukana  juhlallisuuksissa herkullisen, suomalaisia puhtaita raaka-aineita kunnioittavan Suomi 100 -juhlamenun muodossa, joka sopii erinomaisesti vaikkapa pikkujoulujen aloitukseksi!

Suomi 100 -juhlamenu sisältää kolme perisuomalaista ruokalajia. Alkuruoaksi tarjolla on kirjolohitartar siianmädin ja Maalahden limpun kera, pääruoaksi valittavissa on joko imatralaista paistettua kuhaa tai kotimaisen karitsan pannupihvi ja jälkiruokana aterian kruunaa mustikkajäädyke vadelmien kera. Täydellisen nautinnon takaa menuun sovitettu juomapaketti, johon kuuluvat Wine Galleryn Suomi 100 -samppanja sekä saman sarjan puna- ja valkoviinit. (Tarkemmat tiedot menusta löytyvät TÄÄLTÄ.)

Juhlatuotteiden myynnistä ohjataan osuus kestävää suomalaista yhteiskuntaa rakentaville tahoille. Nostakaamme siis malja itsenäiselle, satavuotiaalle Suomelle!

Juhlamenun hinta S-Etukortilla on 39,90€ (44,90). Menu on saatavilla loka-joulukuun ajan vähintään 10 hengen ryhmille ennakkotilattuna.

Ennakkotilaukset (viim. 7 päivää ennen varausta): kustaa@sok.fi