Patiomme palvelee koko kuuman kesän!

Vanhan paloaseman baarin patio on jälleen auki ja tarjoaa aidon puuhiiligrilli elämyksen keskellä Oulua. Sijaintimme on oivallinen - kauppakeskus Valkean vieressä.

"Patio (espanjan sanasta patio tarkoittaen takapihaa/puutarhaa) on ruokailuun tai muuhun vapaa-ajan viettoon käytettävä ulkotila. Se on yleensä rakennuyksen yhteydessä ja päällystetty. Sillä voidaan viitata sekä katottomaan espanjalaistyyliseen sisäpihaan että puutarhan ja talon väliseen päällystettyyn alueeseen. Patio on myös yleinen nimitys ravintoloiden ulkopuolelle sijoitetuille istumapaikoille, jotka on usein katettu aurinkovarjoilla."  Lähde: Wikipedia.org

Keidas keskellä kaupunkia!

Tämä ihastuttava patio tarjoilee myös tänä kesänä aitoja puuhuuligrilli elämyksiä kaikille kaupunkilaisille. Puuhilligrillimme on kuumana aina perjantaisin ja lauantaisin, jolloin Grill it!:n kokit tulevat grillaamaan maistuvimmat pihvit. Vanhan paloaseman baarin maistuvat cocktailit ja paikallisten pienpanimoiden oluet, saavat kovimmankin janon sammutettua. Illan viilentyessä on kiva siirtyä baarin sisään takkatulen loimuun ja kuunnella akustista ohjelmaa.

Tervetuloa kaupungin hehkeimmälle patiolle - aitoja ihmisiä, rentoa ja hilpeätä tunnelmaa!