Parhaat pikkujoulut ystävien kesken

Radisson Blu Hotelleissa voi juhlia ystävien kanssa monella eri tavalla. Tule nauttimaan ystävien kesken lempeistä löylyistä hotelliemme saunatiloihin tai varaa ravintolastamme tunnelmallinen kabinetti.

Seasidessa on kaikki saman katon alla

Seasiden suosittu Katto Sauna&Lounge tarjoaa ainutlaatuisen juhlapaikan Helsingin kattojen yllä. Tila joustaa monenlaisiin tilaisuuksiin: pikkujoulut voivat käynnistyä virallisella osuudella ja jatkua saunomisen ja illallisen merkeissä. Upeat näköalat satamaan ja kaupungin ylle kruunaavat juhlatunnelman.

Bileet rantasaunalla

Radisson Blu Hotel Espoo on monien mahdollisuuksien juhlapaikka. Kokoa kaverit yhteen ja vietä rennot pikkujoulut tai uusi vuosi tunnelmallisessa Rantasauna-kabinetissa. Voit varata koko saunakerroksen tarjoiluineen tai sitten nauttia intiimistä juhlatunnelmasta ravintola Rannassa! Juhlien päätteeksi voit heittäytyä ylellisiin Blu Dreams -uniin hotellin viihtyisissä huoneissa. Ota yhteyttä ja loihditaan unohtumattomat juhlat!

Privaatisti Pippurissa

Grill it! Ravintola Kampissa voit nauttia ravintolan herkuista ja tunnelmasta omassa Pippuri-kabinetissa. Kabinetti sijaitsee ravintolan yhteydessä ja sen voi varata yksityiskäyttöön aamusta iltaan. Nauti tiimisi kanssa jouluaamiaista tai vietä pikkujoulua. Ilta jatkuu Grill it! Barissa, joka tunnetusti tarjoilee kaupungin parhaat Martinit!

Kotibileet keskellä kaupunkia

Radisson Blu Aleksanteri Hotelin Aleksanterin Loft on intiimi kattohuoneisto hotellin ylimmässä kerroksessa. Monipuolisista oleskelustilosta koostuva tila sopii rentoihin illanviettoihin ja saunailtoihin aina 50 hengelle. Parvekkeelta voit nauttia näkymistä helsinkiläisille sisäpihoille aina satamaan asti!