Parhaat pikkujoulut varataan nyt!

Säkenöivimmät pikkujoulut on aika varata nyt! Tutustu tarjontaamme ja pyydä tarjous – suunnitellaan yhdessä sinun toiveidesi mukaiset juhlat!
Lisätiedot ja varaukset Eekoo Mara Myyntipalvelusta: sales.lappee@sok.fi / p. +358 10 7658 900
 

Kehruuhuone- tarjoilee tänäkin vuonna tunnelmallisen Show & Dinner- elämyksen viihdyttävien esiintyjien sekä ikimuistoisen buffetpöydän herkkujen kera.

Kehruuhuone Show & Dinner sekä esiintyjät

63€/ hlö

pe 26.11. Pete Poskiparta
la 4.12. Pete Poskiparta
pe. 10.12 Gasellit (keikkaliput 27,50€ lippu.fi  TAI lippu & "etko-salaattibuffet"- 49,50€)
pe 17.12. Divet Show
 
Muistathan, että yksityisen illan (20-250hlö) voit varata myös valmiiden iltojemme ulkopuolelta! Autamme tarvittaessa myös bändin ja esiintyjän hankinnassa!
 
SAGA - Original Sokos Hotel Lappee
 
Uudistuneen Sagan runsas keittiömestarin joulubuffet sekä taustalla viihdyttämässä paikallinen bilebändi H & The Jammers!
 
Show & Dinner 45€/ hlö
 
pe 3.12. H & The Jammers
pe 10.12. H & The Jammers
 
Etkot klo 18.00
Pikkujoulubuffet katettuna klo 18.30
Bändin showtime n. klo 20.00
 
Myös Saga on varattavissa yksityiskäyttöön (20-200hlö).
 

Anguksessa nautit pikkujoulujen herkullisimman osuuden! Laadukkaista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka, iloinen palvelu sekä rento ja lämmin tunnelma takaavat arvokkaita yhteisiä hetkiä sekä unohtumattomia elämyksiä. Anguksen viihtyisä viinikabinetti on varattavissa alle 12 henkilön ryhmille ja Backstage-kabinetti alle 16 henkilön ryhmille. Tervetuloa nauttimaan!

Amarillo

Amarillo tarjoilee mahdollisuuden rennon notkeaan, mutta tyylikkääseen pikkujouluiltaan ystävien seurassa. Uudistunut ravintolakokonaisuus on mutkaton, voit suunnitella isommalle seurueelle myös alkuillan cocktail-tilaisuuden seinän taakse, ravintola Las Palmasin viihtyisään lounche-tilaan ja hypätä takaisin seinän taakse Amarillon herkkujen pariin. Amarillon keittiöstä valmistuvat myös noutobuffeet yksityistilaisuuksiin (40-200hlö) Las Palmasin puolelle. Mahdollisuuksia on lukuisia! Muista myös Amarillon The Table - unohtumaton elämys täynnä yllätyksiä!

Las Palmas

Haluaisitko pikkujouluillaltasi kuitenkin jotain erilaista kuin tavallista jouluruokaa? Palmasin buffet-pöytä tarjoaa aurinkorannikon makuelämyksiä. Jos laulunlahja yllättää kesken ruokailun, niin mikään ei estä sinua menemästä stagelle luikauttamaan lempilaulusi. Upouuden Las Palmas -ravintolamme värikkäät ja tunnelmalliset tilat Amarillon yhteydessä tarjoavat mahdollisuuden myös yksityistilaisuuksiin.

Love Boat (100–300 hlö) antaa loistavan mahdollisuuden järjestää suurempikin yksityistilaisuus.

Coyote Ugly (40–80 hlö) sopii hienosti rennon yksityistilaisuuden järjestämiseen, myös cocktailtilaisuuden muodossa.

Las Palmas-buffet sisältää ravintolan yksityistilan käyttöönne klo 17–22 välisellä ajalla 30–100 hengelle, täyteläisen buffet-pöydän, alkoholittomat ruokajuomat sekä jälkiruoka kahvin/teen. Lisänä tilaukseen voi tilata esim. alkuun Cava-kuohuviinit.

VENN - Original Sokos Hotel Lappeen oma olohuone etkoihin ja jatkoihin!

VENN (Brahenkatu 1) on koko kaupungin olohuone. Ammattitaidolla valmistetuvat VENN mocktailit, viinivalikoima ja hyvä fiilis eivät VENNIstä kesken lopu. Jos tulet yksin - lupaamme, että henkilökunnalla on aina hetki kiireenkin keskellä viihdyttää sinua iloisilla juttuhetkillä.

Ravintola Birra & Lamppu

Birran ja Lampun (Kauppakatu 27)  Tule huurteiselle ja seurustelemaan rennon tunnelman äärelle! Birran Antti-kabinetissa on mahdollisuus järjestää 15-20hlö porukalle vaikkapa ammattitaitoisen henkilökunnan järkkäämä oluttasting (alk. 25e/ hlö).

Rosso IsoKristiina (Lappeenranta) ja Rosso Imatra

Rosso on oivallinen paikka viettää pikkujouluja. Rennon tyylikäs miljöö ja suussa sulavat ruuat takaavat porukallesi hauskat pikkujoulut.