Parhaat ostokset Design District liikkeistä

Tutustu Helsinki Design Districtin ainutlaatuisiin kivijalkakauppoihin ja tunnelmallisiin ravintoloihin majoittuessasi Solo Sokos Hotel Tornissa.

Design District Helsinki.

Helsinki on täydellinen paikka tutustua designiin ja Helsingistä löytyy myös Design District Helsinki - Designkortteli. Designkorttelista löytyy noin 60 sisustus- ja lahjatavarakauppaa, 60 muotialan liikettä, koru- ja antiikkiliikkeitä, gallerioita, ravintoloita ja kahviloita jokaisen makuun sekä kaksi alan johtavaa museota, Designmuseo ja Arkkitehtuurimuseo.

Jaamme vastaanotossa Design District- karttoja, jonka avulla matkailija löytää helposti kaikki kohteet.

Lisää tietoa löydät: www.designdistrict.fi

Solo Sokos Hotel Torni osana Desing District keskittymää.

Torni on paljon muutakin, kuin pelkkä hotelli. Meillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona. Tornin henki tarkoittaa yksilöllistä palvelua, pieniä yksityiskohtia, kokonaisvaltaista taide-elämystä ja tuhansia tarinoita. Jokainen huoneemme on oma maailmansa, joissa voit ihastella pieniä yksityiskohtia, kuten taideteoksia, kaakeliuuneja ja tassuammeita.

 

 

DESIGN DISTRICT HELSINKI –KÄVELYKIERROKSET PERJANTAISIN!

Happy Guiden Helsingin opastetut designkävelykierrokset starttaavat perjantaisin Artekin Espan myymälän edestä (Eteläesplanadi 18) klo 15 ja ne kestävät n. 2,5 tuntia. Englanninkielisillä opastetuilla kävelykierroksilla tutustutaan suomalaiseen muotoiluun, Designkortteli-alueeseen sekä henkilöihin tuotteiden ja designputiikkien tiskien takana. Vierailu huipentuu hotellimme Ateljee Baariin.

Lue lisää täältä ja tule mukaan: www.designtourshelsinki.com