Palvelumme kesällä 2021

Kesäreissu Solo Sokos Hotel Torni Tampereelle tulossa? Ohessa hyödyllisiä vinkkejä majoittumiseen ja viihtymiseen vieraanamme.

SAAPUMINEN

Mikäli saavutte Tampereelle aikaisin ja huone ei ole vielä saatavilla, laukut voi tarvittaessa tuoda hotellille maksuttomaan säilytykseen päivän ajaksi ja auton pysäköidä parkkipaikoillemme ennen kesäpäivän rientoihin lähtemistä.

Kiireisin check-in aika on klo 15:00 jälkeen kun sisäänkirjaumisaika alkaa. Vilkkaimpina ajankohtina, yleensä klo 15-17 välillä, sisäänkirjautumiseen saattaa muodostua jonoa. Vastaanoton ruuhkautumisen välttämiseksi suosittelemme että vain yksi henkilö/perhe tulee sisäänkirjautumisjonoon. 

Mikäli varaus on tehty Sokos Hotellien omien varauskanavien kautta voi sisäänkirjautumisen hoitaa näppärästi itsepalveluautomaatilla, IPA sijaitsee asiakashissejä vastapäätä vastaanotossamme.

Mikäli saavutte autolla, pysäköintiohjeet kannattaa tarkistaa etukäteen täältä ja laittaa osoite navigaattoriin, niin löydätte mutkattomasti perille.

 

AAMIAINEN

Aamiainen tarjoillaan hotellin ensimmäisessä kerroksessa, ravintola Grill It!:ssä. Aamiainen on tarjolla maanantaista lauantaihin klo 06.30-11.00 ja sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 07.00-12.00.

Välttääksemme ruuhkia aamiaisella on käytössä porrastetut ajat. Sisäänkirjautumisen yhteydessä kysymme toiveenne aamiaisajan suhteen. Saatte vastaanotosta lipukkeen, jossa on merkittynä aika, jolloin toivomme teidän saapuvan aamiaiselle. Huomioittehan ystävällisesti, että viimeiset tunnit ovat tavallisesti suosituimpia!

Huolehdimme hygieniasta aamiaisella tehostetusti. Halutessasi voit valita buffetaamiaisen sijaan take away -aamiaiskassin, tilaukset vastaanotosta edellisenä iltana.

 

RAVINTOLAT

Grill It! -ravintola

 • Ma-pe klo 16-23, lauantaisin klo 13-23, sunnuntaisin klo 14-23
 • Keittiö sulkeutuu aina tuntia aiemmin klo 22
 • Suosittelemme pöytävarausta etukäteen ja sen voi tehdä näppärästi ravintolan sivuilta
 • Huonepalvelu toimii ravintolan aukioloaikojen mukaisesti

 

Paja Bar

 • Su-to klo 15-01, pe-la klo 15-02
 • Aurinkoinen terassi hotellimme etupihalla, jossa myös jättiscreeni josta näytetään mm. EM-jalkapallo ottelut
 • Pyynikin Panimon paikallisia, yksinoikeudella Tornille valmistamia oluita
 • Paja Bariin ovat myös koirat lämpimästi tervetulleita

 

Moro Sky Bar 

 • Ma-su klo 11-02
 • Tampereen jäätelötehtaan herkkujäätelöitä, kahvin kanssa pientä makeaa ja suolaista
 • Kesäkeittiö on avoinna ma-pe klo 11-21, la klo 14-21 tarjoillen maittavaa terassiruokaa

 

SAUNAT JA KUNTOSALI

Saunat ovat käytössä huonekohtaisella 45min sauna-ajalla. Vain yksi saunavuoro per/huone/päivä. Varaukset sisäänkirjautumisen jälkeen saunojen ovissa olevista varauslistoista, ei etukäteisvarauksia. Hotellimme kuntosali on käytössä. Riittävien turvaetäisyyksien varmistamiseksi kuntosalilla saa treenata korkeintaan 10 henkilöä samanaikaisesti. Kuntosalin pukuhuoneet eivät ole käytössä.

 

JOPOT

Tampereeseen voi tutustua myös pyöräillen! Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden lainata Jopoja maksutta muutamaksi tunniksi.

 

VIRVOKKEET VASTAANOTOSTA

Kesäpäivän virkistykseksi vastaanotossamme on myynnissä kylmiä juomia. Saatavilla on myös raikkaita smoothieita sekä maukkaita suolaisia bageleita pikkunälkään tai evääksi kesäpäivän retkille.

 

VINKIT LAPSIPERHEILLE

Ravintola Grill Itissä on pikkuväelle oma ala carte lista. Lastenruokien lämmitykseen apua tarjoaa mielellään 1.-kerroksen ravintoloidemme henkilökunta. Vastaanotostamme voi lainata kirjoja ja pelejä huoneeseen. Kysy vastaanotosta ohjeet Onni Oravan aarrejahtiin ja nouda palkintosi vastaanotosta kun olet selvittänyt koko tehtävän! Voit myös bongata Onni Oravan tervehtimässä vieraitamme hotellin tiloissa kesäaikaan.

 

KESÄMUISTOT MUKAAN

Vastaanotossa on myynnissä Onni Orava -pehmoleluja. Aikuisille löytyy kesälukemista Rikospaikka Tampere –novellipokkarin muodossa ja kesälomareissujen takuuvarma musiikkivalinta on tietenkin manserock, jota löytyy levyllisen verran sekä minibaarivalikoimasta että vastaanotosta. Paja Barissamme on myynnissä mm. Popedan ja Eppu Normaalin bändipaitoja.

 

HUONEENLUOVUTUS

Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Suosittelemme hoitamaan huonelaskun jo lähtöä edeltävänä iltana tai mennessänne aamiaiselle, näin vältätte lähtiessänne mahdollisen ruuhkan vastaanotossa.

 

TURVALLISUUS ON MEILLE ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ

Hotellimme ja ravintolamme noudattavat viranomaisten koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä.

Huomioithan vierailusi aikana, että välttääksemme ylimääräistä käyntiä huoneissa majoituksen aikana teemme välisiivouksen vain erillisestä pyynnöstä.

Lisätietoja turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvistä toimenpiteistä löytyy täältä.

 

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme Torni Tampereelle!