Päiväristeily - trippi tarunhohtoiseen Tallinnaan -näytelmä saapuu syyskuussa Viru-hotelliin

Tänä kesänä ensi-iltansa Seinäjoen kaupunginteatterissa saanut Päiväristeily - trippi tarunhohtoiseen Tallinnaan -näytelmä saapuu syyskuussa vierailulle Tallinnaan.

Tänä kesänä ensi-iltansa Seinäjoen kaupunginteatterissa saanut Päiväristeily - trippi tarunhohtoiseen Tallinnaan -näytelmä saapuu syyskuussa vierailulle Tallinnaan. Esitys on Original Sokos Hotel Virun ravintolassa Merineitsi.

Kaksi näytöksinen komedia kertoo suomalaisten päiväristeilykulttuurista, Tallinnan matkailusta ja risteilymatkailun historiasta. Rooleissa ovat Juha Suihko, Katriina Sinisalo ja Laura Eriksson. Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Antto Terras, itsekin syntyperäinen virolainen.

Kokemusta Suomenlahden yli reissaamisesta Antto Terraksella on jo 1980-luvulta lähtien. Suomalaisen äidin ja virolaisen isän poika asui Virossa 17-vuotiaaksi asti. Kun Neuvostoliitto hajosi, perhe muutti Suomeen vuonna 1991.

Komediassa suomalaispariskunta lähtee päiväristeilylle Tallinnaan ja tapaa matkansa aikana niin viikingit, kauneuskirurgin kuin kynsiteknikonkin. Päivän aikana ehditään myös vierailla neuvostoaikaisella Mustamäen torilla ja tutustua uuteen, moderniin Viroon.

Liput esitykseen maksavat 15 euroa kappale. Ovet ravintola Merineitsiin aukeavat ke 19.9. klo 18.30 ja itse esitys alkaa klo 20.00. Näytelmän ikäraja on 16 vuotta. Lippuja voi ostaa täältä.

Lue lisää: Tallinna24.ee